Şimdi Ara

Bios kurtarma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Packard bell tj75 dizüstü sahibiyim. Bios guncelllemesi yaptim. Bilgisayar yeniden basladiginda bir daha açılmadı. Siyah ekranda kalıyor fn+esc fonksiyonlarini denedim fakat siyah ekranı geçemiyorum. BIOS programlayabilen birileri var mi teknik konuda bilgisi olan birisi olursa sevinirim ayrica birde fan problemim var. Yapan olursa hemen kargolayacagim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• herhangi bir yazı çıkıyormu?
  • Hayir hicbir görüntü yok. Düğmeye basiyorum dvd okuyucudan tıkırti geliyor , hdd devreye giriyor (sesi geliyor) fan hizlaniyor sonra yavaşlıyor ama görüntü yok 10-15 sn sonra pc kapanıyor. 5 sn bekleyip otomatik olarak tekrar açılıyor. Sonra hiç kapanmiyor simsiyaj ekran hicbir sekilde görüntü yok

• Hocam laptopun içini açıp bios pilini çıkardıktan sonra açmayı denedin mi?
  • ProSky kullanıcısına yanıt
    hiç açılmıyorsa senin yapıcan bi şey yok
    teknik servise vermen gerek maalesef

bios yüklemek riski yüksek bir iştir
  • Windowsun açılıp acilmadigimi kontrol etmek için siyah ekranda windows + r tuşuna basıp gelen iletişim kutusuna explorer.exe yazarmisin

• Cihaz post ekranına geçemiyor. Bios uçtu kısaca windows ile alakalı bir sorun değil. Sanırım tek çözüm teknik servis dediğiniz gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cuelario

Hocam laptopun içini açıp bios pilini çıkardıktan sonra açmayı denedin mi?

Evet hocam onuda denedim sonuç yine ayni. Phonix bios icin recovery yöntemleri var internette fakat çalışmıyor.

• Forumda bu bios çipini yeniden programlayabilen yada uygun fiyata programlayan bir yer bilen var mı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.