Şimdi Ara

Bios Pili ACill

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bios pilimi çıkarıp takmak yani anakartı resetlemek istiyorum.Bios pilini söküp takmanın zararları nelerdir.?

• quote:

Orijinalden alıntı: MrLones

Arkadaşlar ben bios pilimi çıkarıp takmak yani anakartı resetlemek istiyorum.Bios pilini söküp takmanın zararları nelerdir.?

bi zararı yoktur dostum bios ayarlarını sıfırlamış olursun
  • mahser18 kullanıcısına yanıt
    internetten araştırdım sıfırlanınca bios uptade lazım felan diyorlar hata alıyorlarmış doğrumu ??
  • MrLones kullanıcısına yanıt
    çıkartıp 5 dakika içinde takarsan bios hata verir
  • RisKoF kullanıcısına yanıt
    peki ne yapmam gerek anlatırmısın
    5 dakika içinde takma daha geç tak 6 dakika ve sonrası için bende olmuştu bidaha unutmam çok korkmuştum aha bozuldu :D
    Pc yi tozlardan arınmak için yerinden çıkarttığımda sökücem 6-7 dk sonra da takarım ozaman.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASUS BİOS EKRANI GELMİYOR?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: RisKoF

çıkartıp 5 dakika içinde takarsan bios hata verir

Bunu neye dayanarak söyledin merak ediyorum benim bilgisayarım 1 hafta pilsiz durmuştu bişey olmamıştı?
  • senin sorunların forum u sardı :D
  • 5 dakika arasında 00:00 arası 05:00
    benimmi
    yok benim :D 2 konu açtım ben sadece oda bildiğim ve forum sormak istediğim için
  • quote:

Arkadaşlar ben bios pilimi çıkarıp takmak yani anakartı resetlemek istiyorum.Bios pilini söküp takmanın zararları nelerdir.?

hiçbir zararı yoktur bios pilini çıkart 2 dk bekle sonra tekrar tak pcyi açtığında sana birşey diyecek load optimized defaults F1 di herhalde ona bas devam et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

hiçbir zararı yoktur bios pilini çıkart 2 dk bekle sonra tekrar tak pcyi açtığında sana birşey diyecek load optimized defaults F1 di herhalde ona bas devam et.

teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.