Şimdi Ara

Bios şifresi sorunu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde eski toshiba a200 1ah varı ML2 10.8.2 kuracaktım ancak bios ayarlarını yapmak istediğimde bios a şifre koyduğumu fark ettim.Sanallaştırmayı açamadığım için sistem yüklendikten sonra 2. kez boot etmiyor.Bu bios şifresini nasıl kırabilirim.

• bios pili çıkardın mı? yada böyle bak http://www.youtube.com/watch?v=p40IDStlPqM
  • İlk video sanırım dell laptoplar için ama 2.video deneyecem.Bios pilini çıkartıp çıkartmadığımı hatırlamıyorum bi ara yere düşüp menteşeleri kırılmışı ve bi süre dağınık bekledi sonra ben tamir ettim o arada çıkardıysam hatırlamıyorum çünkü yaklaşık 2 yıl oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLooregard Q.Kazoo -- 11 Eylül 2013; 21:48:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkay11

yada http://www.youtube.com/watch?v=9aslVZsiYdw

Hayır olmadı denedim
  • youtubede var videolar bak istersen mutlaka biri tutar verdiklerim sanırım dell ve hp içindi markasına gore aratırsan pc nin daha iyi olur....
  • BIOS şifresini sıfırlamak veya kırmak bazen olmayabiliyor her ne kadar pili çıkarsanda. Bence servise ver elinde kalmasın alet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeerNet*

BIOS şifresini sıfırlamak veya kırmak bazen olmayabiliyor her ne kadar pili çıkarsanda. Bence servise ver elinde kalmasın alet

1. elleyip elimde kalacak kadar az bilgim yok.
    2. kasayı macunla kapattım geri açamam yoksa tenezzül etmezdim burda sormaya.
    3. 5-6 yıllık laptop elimde kalsa nolur servis benden laptop değerinin üstünde para isteyecek tek yaptığı pin lerden veri okumak ki bu benim için sorun değil istersen başka bios flashlayayaım ama benim derdim kasayı açamıyor olmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLooregard Q.Kazoo -- 12 Eylül 2013; 1:52:55 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.