Şimdi Ara

BİOS ŞİFRESNİ NASIL KALDIRA BİLİRİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar bende Network(laptop) bilgisayar var bios ve ilk açılışa şifre koymuştum şifreyi unuttum şifreyi nasıl kadıra bilirim

NOT: Network(laptop) içini açtım bios pilini çıkartım 15 dk durdum yine sıfırlanmadı

ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz

• Pil çıkarma işlemini bir daha dene. Olmaza teknik servise yolla.
  • herşey teknik servistemi bitecek yok bilen yada başına gelen
  • pil çıkınca sıfırlanmıyorsa teknik servise götür
  • pil çıkınca nasıl sıfırlanmaz çok enteresan.
  • bende onu anlamış degil nasıl sıfırlanmı yor diye yada bios şifresini nasıl kıra bilirim bana yardımcı olun bilirmisiniz arkadaşlar

şimdiden tşkler ilgileriniz için
  • fişini çektikten sonramı çıkardın pili birde bataryayı çıkar fişten çek sonra çıkar bekle
  • bazı anakartlar uzunca bir müddet bilgileri tutabiliyorlar. ben yarım saat kadar beklemiştim zamanında unutmamıştı.
    bir jumper ayarı var. jumperın yerini değiştirince bilgiler sıfırlanıyor. ama bunun senin anakartında nasıl olduğunu kitapçığına bakarak yapmalısın.
  • nasıl yani pili söküp çıkarınca kendini sıfırlaması lazım bide pili değiştir istersen
  • arkadaşlar laptoplarda tpm çipi var güvenlikle ilgili. o çipte saklanıyor şifreniz. laptoplardaki şifreleri servis hariç kimse sıfırlayamaz.
  • teknik servis baska yolu yok
  • saol arkdaşlar ilgileriniz için bazı laptoplarda 24 saat patarya fiş söküm öyle 24 saat kalması lazımmış birde 24 saat bekleyek ne olcak bakalım

SAOL HERŞEY İÇİN ARKADAŞLAR
  • MAKINENIN MODELI NEDIR TOSHIBAMI ?
  • içini açıp bios pilini çıkarsan bile farketmez.servisten başka çözümün yok.fazla bi ücret talep etmezler.
  • pili çıkar olay bitti
  • Pili çıkar sonra aç pcyi sonra kapa tekrar tak pili pilsiz elektrik alması lazım sanırım biosun sıfırlanması için ben öyle yapıyordum yani biosu sıfırlamak için
  • clear cmos jumperi varsa biosu sıfırlayabilirsin
  • Pili Kısadevre Yapmayı denedinizmi?
  • malesef kardeş yok
    quote:

Orjinalden alıntı: Celaleddin Ari

clear cmos jumperi varsa biosu sıfırlayabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.