SLM ARKADAŞLAR ELİMDE WD NİN 500 GB DİSK İ VAR. KAFA VURUYO İÇİNDE ÖNEMLİ BİLGİLER VAR VE Bİ KERE AÇIIP ONLARI ÇEKMEM LAZIM FORUMLARDA ARAŞTIRDIM BİOS U GÖRÜYOSA Bİ ŞEYLER YAPILABİLİCEĞİNDEN BAHSEDİLMİŞ AMA NELER YAPILABİLİNİCEĞİ HAKKINDA Bİ BİLGİ YOK BU KONUYLA İLGİLİ BİLGİNİZ VARSA PAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİM
sorunu iyi ce açıklarmısın şimdi biosta görüyo ama kullanamıonmu bunu mu demek istedin öyle bişi varsa ne diem bi bios update yap kurtulabilir. başka bişi aklıma gelmio
YOK ÖLE DEİL BU Bİ HARİCİ DİSK.ABİMLER KULLANIRKEN SERT Bİ ŞEKİLDE YERE VURUYOLAR 500 GB UÇUYO. YANİ BİLDİĞİMİZ KAFA VURMA AMA FORUMLARDA GEZERKEN HERKEZİN İLK SORUSU BİOS GÖRÜYO MU? ÇOĞU GÖRMÜYO DİYOR AMA BENİM Kİ GÖRÜYOR KONU BAŞLIKLARI ORALARDA ESKİ OLDUĞUNDAN 3 4 GÜNDEN BERİ Bİ CVP ALAMADIM. Bİ ŞEYLER YAPILABİLİR DENİLİYO BİOS U GÖRÜYOSA AMA HİÇ BİRİ NASIL Bİ MUDAHALE EDİLİCEĞİNDEN BAHSETMEMİŞ:S
he anladım valla bilmiom en kötü olduğum bileşen hdd bi yardımm dielim
yinede sağolewt arkadaşlar bu hardiskki kurtarırsam kurtardığım bilgilerin yarınısını yardımcı olan arkadaşa vericem o insan dünyanın en mesut insanı olucaktır eminim
elinizde boş harddisk varsa hemen yedek alın, yada hemen yeni bir hdd alıp yedekleyin çünkü eğer kafa vuruyorsa sizin bilgilerin uçması yakındır. bir başka seçenekte dvd ye yedeklemek. kafa vuruyorsa hdd yi kurtarmanızın yolu yok, geçmiş olsun.
quote:
Orjinalden alıntı: strider_venom
elinizde boş harddisk varsa hemen yedek alın, yada hemen yeni bir hdd alıp yedekleyin çünkü eğer kafa vuruyorsa sizin bilgilerin uçması yakındır. bir başka seçenekte dvd ye yedeklemek. kafa vuruyorsa hdd yi kurtarmanızın yolu yok, geçmiş olsun.
strider_venom Gerekli bilgiyi söylemiş. bize de +1 demek düşer. Bu arada içeriğin ne olduğunu da merak etmiyor değilim???
beyler bende o kadarını biliyorum salak muamelesin hiç gerek yok çalışan ve kafa vuran hardisk e ulaşamıyorum sorun orda?dediğim olay şu bazıları forumlarda bios u görüyo mu dio bi çoğu hayır görmüyo dediği için geçmiş olsun cvpları yer alıyo benim bu hdd bios u görüyor yedek almayı akıl ederiz ulaşa bilsek merak etmeyin sorunu baştan sona bi okuyun öle cvp yazın yazmak için yazmayın..
@Cold1; Kart üstünde olan sorunlarda çözüm daha kolay ama kafa vuran harddiskte mekanik olarak bir sorun var demektir. Ne yazık ki halihazırda bu harddiski düzeltmek senin bilgilerine değmez. Yani anlayacağın mekanizmayı dikkatli bir şekilde çıkartıp yerine yeni motor ve kafa mekanizması takmak lazım ve bunu yaptığın zaman da yalnızca bir kereliğine harddiskten verilerini alabiliyorsun onun dışında da bir işe yaramıyor harddiskin ölüyor ama istersen harddiskini bu haliyle satın alabilirim; cüzi bir miktara tabii Msn: pceksper@hotmail.com
hmm yani satmayı düşünmüyorum açıkçası kafa deiştirme olayı diosun aynı hdd bi tane daha bulmam lazım yada bi hdd kurtaran firmaya 1000 dollar civarında bi para vermeliyim:) boş ver yatsın öle zaten benimde deil . yinede yardımın için teşekkürler:):)
Küçükte olsa bir ihtimal var. Aynı model HDD'den sağlam bir tane bulup HDD kontrol devrelerini yani devre tahtalarını değiştirmek. Eğer mekanik aksamda değil de elektronik kontrol ünitesinde problem varsa kartları değiştirmek sorunu giderir. Bilgileri kurtarırsınız. Sonra kartları yeniden yerlerine takarsınız. Hiç bir masraf yapmamış olursunuz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme