Bildirim
BİOS'u güncelleme
Karaca Owen Rectangle Large Bambu Kesme Tahtası : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C1Z8M9PM?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bunu güncellerken eger göçerse bilgisayarınız açılmaz. -
biosu nsl güncellicez anlatabilirmisiniz ?
-
Birader biyosu güncelleştirmek kolay değil dir bir sorunlan karşılaştığında pc açılmas söliyem eğer daha istiyorsan söle onuda yazem -
Kardeşim biyos güncellerken sana hata vermez eksik yüklersen pc açlımas -
ya bana daha hiç kimse açıklayıcı bir anlatım bulamadı mı? -
ben yüklerken hata verdi başlangıç dsiketi sonra installed succeful dedino kasışşşşizm -
ya benim bildiğim pc açılmıyo bidaha yazman gerekiyo biosu öle deil mi? -
beyler bios yukleme o kdaar da zor bişey değil önemli olan dikkat etmek ilk başta pc yi başlangıç disketi ile acın daha sonra diğer bir diskete bios gücellemenizi öncden bulup atmanız gerekecek bios güncelleştirmesini nerden bulurum dersenizde anakart üretici sitesi oda olmadı driverguide ten indirirsiniz bide şifrem yok derseniz buyru user temp pass 512 şimdi disketimize bios güncellememizi attık basşalgıç disketi ile açtık sonra ms-dossa geçiyoruz burdan a: geceriz :=) ddaha sonra bi dır cekin dosyaların isimlerini görün daha sonra flash.exe oluyo genelde bide orda uzun uzun bi biosunuzun adı yazar onu bi yere yazın çünkü lazım oalcak işte flash exe yi çalıştırdıktan sonra ana menü açılır bize biosumzun adını soracak hani bi yere yazın dediğim :=)) sonra ilk başta yedek alın zaten kendisi bunu yapacaktır ve sizden yedege isim vermenizi isteyecek sonra over write üzerine yaz secin daha sonra biosunu ayzmaya başlayacaktır sonra pc restart edin bu kadar umarım yarıdm cı olmuşumdur eger sorun cıakrsa burdayım söleyin koaly gelsin
-
Bios'un saklandığı rom dosyasını yedeklenmeli, ve daha sonra anakart üreticisinin kendi bios güncellemek için genelde Anakart CD'sindeki aracı ile güncellenmeli. -
bu biosu güncellemek için disketi nereden bulabiliris bunun bi yolu varmı -
ya bunu cd benim makina aldığımda yokh du ben napacam bana biosu güncellerken hatayla karşılaşırsan eğer biosu tekrar yazmna gerekeceeğini sölediler ben de bu yüzden yapya ya korkuyorum desem yeri
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- dosya başka bir işlem tarafından kullanıldığından bu işlem dosyaya erişemiyor
- tc bulma programı
- wps office türkçe yapma
- flashget kid yorumları
- filmmodu film indirme
- windows defender kapatma
- remote nedir
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- en iyi antivirüs programı
- son kapatılan sekmeyi açma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X