Arkadaslar, Gigabyte GA-8IPE1000 MK mainboard umuzun bios u yok olmus. Bilgisayari actigimizda su mesajla karsilasiyoruz.
Award BootBlock Bios V.1.0 Scanning Bios Image in Harddrive... Can not Find Bios Image in Hard Drive or Diskette !
Disk Drive ' a zaten ulasilamiyor. Baska makinede Harddiskin root una sitesinden indirdigim .BIN dosyasini flash dosyasini Autoexec.bat dosyasini kopyalamama ragmen bir cozume ulasamadim.
Bu borad un BIOS una nasil bir cozum getirebilirim ?
aynı boarddan kullanıyorum gigabyte ın sitesine girip güncel biousunu bilip diskete indirin başka bilgisayarda
Teknik Servis
Yuzbasi' m iyi guzel diyorsun da belirttigim gibi Diskdrive i gormuyor ki.Ben HDD e bile attim dedigin dosyalari gene nafile. Galiba ithalatciya gondermekten baska care yok gibi gorunuyor.
Bir açılış disketi yapacaksın.O diskete flash programını ve bios dosyasını atıp o disketle bilgisayarı açacaksın.flash programıyla yeniden yazacaksın biosu.
^^
zannersem bios update yaparken patladın. Bir bios update disketi olusturman lazım... işe yaramazsa teknik servis ...
bence boardu servisine götürmen daha mantıklı, bi 15 ytl falan tutuyo genede sen bilirsin tabiki, kolay gelsin