Şimdi Ara

biosa girdiğimde klavyeve makina donuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm benimçok acil bi sorunum var sistem açıldığında klavye5 sanye süre ile hemen donuyor biosa girdiğimde klavyeve makina donuyor bunu sorunu nedir bana hemen cevap verirseniz çok iyi olur teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guzel_yuz -- 1 Haziran 2006; 18:48:23 >

• anakart büyük ihtimal. ama görmeden yada denemeden birşey sölemek mümkün değil çünkü ayrıntı belirtmiyorsun. mesala biostan ses geliyor mu? vb. teşekkürler
  • anakarttan olma ihtimali var bence de ama böle başlık olmaz bi değiştir sen onu. yada asl ni falanda yaz yanına da tam olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: eagle_eagle

anakarttan olma ihtimali var bence de ama böle başlık olmaz bi değiştir sen onu. yada asl ni falanda yaz yanına da tam olsun

bende aynı şey isöylüyecektim, mIRC kullanıyorum gibi oldu bir an.
    birde açıldığında klavye5 sanye süre yazmışya.

klavye5 görünce aha dedim kesin chat yapmaya gelmiş. Ama iyice okuyunca anladım değilmiş.

Kardeşim başka bir klavye ile bilgisayarını açmayı dene,
    senin klavyeni başka bir bilgisayarda kullanmayı dene,
    Fare olmadan sadece klavye takılı iken bilgisayarı açmayı dene,

sorunun tam olarak nerede oldugunu anla. ayrıca fazla donanım varsa onlarıda çıkarttıktan sonra bu denemeleri yap mümünse,

Yazıcı, tarayıcı vs. gibi.

• Bios update yapmak gerek.Bazı makinelerde de biosta yapılan değişiklikler kaydedilemiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SavageWarrior

Bios update yapmak gerek.Bazı makinelerde de biosta yapılan değişiklikler kaydedilemiyor.

Çözüm Bios Update
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.