Şimdi Ara

Biosa giremiyorum ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar değerli dostlar elimde Casper marka bi minibook modeli şu şekilde : CN-TKP-847C biosa girmek için fn+f2 yapmamı söylediği yazıyor ama yaptığımda sistem onarılıyor bölümüne geçiyor bir türlü biosa giremedim acil yardımlarını bekliyorum işletim sistemi windows 8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karankula98 -- 21 Temmuz 2014; 21:08:15 >

• Her aletin kendine has saçma sapan bir bios giriş tuş kombinasyonu oluyor. Artık yetişemiyorum bu tür saçmalıklara, eskiden ne güzel "del" tuşuna basınca giriveriyordu. Tabi birde casper faktörü var, hatanın en büyüğünü alırken yapmışsınız o tartışılmaz... Bu linkteki muhterem aynı ürünü kullanmaktaymış, bios ilede içli dışlı olmuşlar, mesaj atarsanız size yardımcı olur diye tahmin ediyorum. Olmaz ise ürünün kullanım kılavuzunu gönderin bir bakalım.
  • sadece f2 ile dene veya f li tüm tuşları dene
  • dopac34 kullanıcısına yanıt
    İlgilendiğin için teşekkür ederim pc bana ait değil teyzeme ait pc ye win7 yüklüyecem ama win8 de lanet olası uefiboot koruması var ve ben biosa giremiyorum alltaki muhterem de demilki tüm f leri dene şaka yapıyor galiba klavyede basmadığım tus kalmadı ama girmiyor insanın duvara çarpası geliyor lanet makineyi acıkcası @dopac34
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    oyuna giremiyorum
    18 yıl önce açıldı
    toshiba notebook biosa giremiyorum
    12 yıl önce açıldı
    oyuna giremiyorum
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.