Arkadalar her şey titanfall oynıcam derken oldu. Her zaman lduğu gibi EA denilen.... şirket oyun serverlarının içine bi güzel etmiş, oyuna girilemiyor ve çözüm sunamıyorlardı. Adminlerinden biri clean boot düzelir o da belki diyince ben de şansımı deneyeyim dedim. Denemez olaydım Yanlış mı ne aptım bilmiyorum ama pyi restart edip açınca pc çökmeye başladı. Ben de zaten bir format gerekliydi. Diyip usb bootable yaptım. Öncesinde benim hardiski zaten d ve c olarak ayırmıştım. bazı oyun dosyaları vs oraya atayım diye canlı win 7 yapıp girdim. Buraya kadar bıosta bi sıkıntı çıkmadı. Yalnız bazı dosyaara için adminastor istedi. Onun da nedeni pcye malca 123456 diye şifre koymamdı Ben de farklı bir ey yapacam zannedip pcyi kadım ve telden araştırıkene komut dosyanı canlı w7 de açabileceğimi fark edince tekrar açayım derken bu sefer bıosa girememeye başladım. Basmadığım tuşu kalmadı ama bir türlü açamadım. Bıos pilini çıkardım. Doğru mu yaptım bilmiyom ama jumper restrart yaptım. Yinede olmuyor kafayı yicem Dosyaları kurtarmayı geçtim. Pc hepten gitti. Bi şeklde şifreyi halledim adminastor hesabı açarak o da meğer win7re pcde varmı bıosu açmadı ama çok değiik bi şekilde onu açtım o da bir garip olmadı değil doğrusu Uzun lafın kısası bu işlerden anlayan biri lütfen bana yardım etsin şaka yapmıyorum daha bu saat oldu uyumdım. Bir de bunun öncesinde zor bela cd buldum. Onu win7pe attım. Usb aldım win7 formatı için vs... Şimdiden teşşekkürler
bios pilini çıkarıp enerji kablosunuda çıkartıp beklemeyi deneyin