bios ayarlarından şifre koydum (mesela adımı). ama şifreyi yazıyorum enter a basıyorum ama enter ı da karakter olarak görüyor. bir türlü şifreyi açamadım. ne yapmalıyım şifreyi nasıl açabilirim.
password check faild fatal error... system halted.
Merhaba,
Ya cihaz'ın içerisini açıp bios pilini çıkartıp beş dakika kadar bekleyip tekrar yerine takacaksınız. Yada yetkili servisini arayıp standart bir şifre olup olmadığını soracaksınız. Kolay gelsin.
yapacak birşeyim yok yani ama neden kabul etmiyor şifreyi bir türlü anlamadım? şifreyi yazdıktan sonra hangi tuşa basacağım, az önce başka bir bilgisayara denedim şifreyi yazdım girdi bunda neden sorun oluyor?
herhalde hiç kimse cevaplamayacak bu soruyu şifreyi bildiğim halde açılmıyor
Bunun için Notebooktaki pili çıkartman gerek bence hiç uğraşma bir servise ver 20 TL'ye hallederler.
klavyeniz "F" ise "Q" sıralamasına göre şifreyi giriniz.ya da büyük küçük harf duyarlı
anlamadığım konu şifreyi nden kabul etmiyor para da söz konusu değilde koyduğum şifreyi aynen yazıyorum şifre olarak adımı koydum ama yazıyorum enter a basıyorum enter ı da karakter olarak algılıyor delirecem ya acaba bunun nedeni nedir bir bilir kişinin yardımına ihtiyacım var ltfen başka bir tuşa mı basmam gerekir onay için