Şimdi Ara

Biosda HDD var format atarken Yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    SSD hardisk kullaniyorum dun aksam format attim win 7 kurdum bu sabah kullanacigim programlari ve eksik driverlari kurdum Buraya kadar hicbir sıkıntı yok gayet Hizli ve stabil calisiyor.. İlacli virüs program kurarken (bunu da daha önce calistirip kullanmistm) Güvenli mod da calistirmaya calisirkn windows un boot ekranin mavi ekran verdi ve rest aitti daha sonra bu işlem 3 kere tekrarladi buna mutakip PC hardiski görmedi işletim sistemi diski tak ve kurulum yapmami istedi...bios baktim 2 HDD gözükuyor marka model vs. ama format atmak istediğinde win7 sürücü bulunamadi diyor...gel cik isin içinden simdi....yardimlarnizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bıosta hdı ve sata olan kısım var onları deıstır dene o zaman gorur harddıskını
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihan100

bıosta hdı ve sata olan kısım var onları deıstır dene o zaman gorur harddıskını

Biraz açabilir misin bios ekran ini bastan assagi kontrol ettim öyle bir seçenek bula adim

Biosda HDD var format atarken Yok
  • quote:

Biraz açabilir misin nereyi tam degistircem
  • Format attıgın zaman calısıyor aniden gitti ise sorun donanımsal.Diğer disklerin kablolarını söküp sadece ssd disk kablosunu tak.Arada bir power sata cevirici olmasın guc sorunu yaratır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: flipmode5

quote:

ahci diye bir bölüm var.. advanced sekmesi altında olur genelde.. orada Sata - raid - ide gibi seçenekler var.. burdaki değişiklikleri dene. mutlaaka burdan çözülcek
  • Bu soruna benzer bir sorun bende yaşamıştım.Sonuç : Sorun harddiskimin yaşlanmasından kaynaklanıyormuş.Hdd yi başka bir bilgisayara taktım.Sistem açıldı.Daha sonra kendi sistemime takıp driverleri yükledim ve sorun kalmamış oldu.
    Tavsiye edebileceğim bir çözüm değil ama önemli bilgilerini kurtarmak için bir alternatig
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: exotik

quote:

Orijinalden alıntı: flipmode5

quote:

ahci diye bir bölüm var.. advanced sekmesi altında olur genelde.. orada Sata - raid - ide gibi seçenekler var.. burdaki değişiklikleri dene. mutlaaka burdan çözülcek

Tüm seçenekleri denedim sonuç yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: zwanzig

Bu soruna benzer bir sorun bende yaşamıştım.Sonuç : Sorun harddiskimin yaşlanmasından kaynaklanıyormuş.Hdd yi başka bir bilgisayara taktım.Sistem açıldı.Daha sonra kendi sistemime takıp driverleri yükledim ve sorun kalmamış oldu.
    Tavsiye edebileceğim bir çözüm değil ama önemli bilgilerini kurtarmak için bir alternatig

2 hard disk var biri normal biri ssd ,SSD yeni diğerinde 1 yil Falan oldu yani yaslanma söz konusu olur mu bilmem...harici harddiskimde format ekrarninda gozukmuyor.kabloları koNtrol ettim bios pilini cikardim taktim sonuç yok....son çare HDD ileri bilgisayarciya goturcem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sdree

Format attıgın zaman calısıyor aniden gitti ise sorun donanımsal.Diğer disklerin kablolarını söküp sadece ssd disk kablosunu tak.Arada bir power sata cevirici olmasın guc sorunu yaratır.

Tüm kablolar kontrol etmekle beraber tak cikarda yaptim sonuç yine ayni
  • Birden fazla windows CD si ilede dedim sonuç yok...başina boyle bir olay gelen yok mu...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.