Şimdi Ara

Bioshock Infinite Türkçe Yama (V2.0 Yayında - Link İlk Mesajda) (63. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.369
Cevap
32
Favori
215.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki

Bioshock Infinite Türkçe Yama (V2.0 Yayında - Link İlk Mesajda)

(En Son Oy Tarihi: 7.3.2024)
Giriş
  • Gönülden teşekkürler emeği geçen herkezden allah razı olsun..
  • Emeği geçen herkese teşekkürler gerçekten çok başarılı bir çalışma olmuş.

Başka projeleriniz var mı?
  • Elinize sağlık yama çok başarılı olmuş.

Oyunu iki günde bitirdim eğer yabancı diliniz yoksa mutlaka türkçe yama ile oynanması gereken bir oyun
  • Emeğiniz için çok teşekkürler. Gerçekten harika bir çeviri.
  • Dün satın aldım oyunu kuruyorum yamayı şimdi teşekkürler.
  • Allah razi olsun arkadaşlar. Ellerinize sağlık. Çok güzel olmuş yama.
  • episode lara yama düşünülmüyor herhalde ama yine bir sorayım dedim.
  • arkadaşlar bioshock infinite steam versiyonuna sahibim...oyun otamatik olaral xgame/localizationa kuruyo ama oyunu açınca türkçe dile ait hiçbirşey yok...bu sorunu nasıl çözebilirim?
  • Oyunu indiriyorum türkçe yamayıda tabiiki kurup öyle oynayacağım. Emeğiniz için teşekkürler.
  • Ben de oyunu Türkçe yapamayanlardanım. C/Program dosyaları86 /steam................/xgame/localization klasörüne çıkar ve hepsine evet değiştiri tıkladım oyun hala ingilizce. Göz at'tan C'ye kurulu olan yeri Program Files/Bioshock infinite/Xgame/Localization seçtim yine tümüne evet dedim. Dur lan bi oyunu açtım da Türkçe olmuş :/ Aynısını dün gecede yapmıştım olmamıştı ama. Neyse artık oldu oyuna dalıyorum balıklama :) Bitirene kadar da DLC paketin Türkçe yamasını bitirilerse değmeyin keyfime. Emek verenlerin ellerine sağlık.
  • sadece orjinal oyunamı uyumlu bu?
  • elinize yüreğinize sağlık :) ben de en kısa zamanda yükleyip denicem
  • teşekkürlerBu tarz oyunları anlayarak oynamak ayrı bir zevk.Keşke bir iki ikişinin verdiği özveriyi oyun firmalarıda verse.Kesinlikle çok büyük bir masraf olduğunu düşünmüyorum
  • selamun aleyküm arkadaşlar, bu forumda birden fazla ingilizcesi çok iyi olan oyuncu gurubu insan var. Bende The elderscrolls skyrim oyunun dlc 'si dragonborn dlc sini türkçeye çevirmeye karar verdim. Bana katılmak ve destek ve fikir vermek isteyen olursa
    lütfen bu sayfayı ziyaret etsin.
    http://forum.donanimhaber.com/m_96360473/f_//tm.htm#96470077
  • oyuna daha dün başlamıştım bu yama işi süper ötesi oldu ya... emeği olan herkese teşekkürler Allah razı olsun
  • Burial At Sea Episode 1 üzerinde çalışıyorum. Bekleyeni, merak edeni, talep edeni vs felan varsa duruma göre devam edeceğim ya da etmeyeceğim. Önceliğim çeviriyi bekleyen bir kitle olup olmadığı, yoksa boşa zaman kaybının da bir anlamı yok. Diğer bir önceliğim evvela senaryoyu çevirmek. Yanından geçip gittiğimiz karakterlerin senaryoyu etkilemeyen fakat oyuna doluluk katan diyalogları belki sonraya bırakılabilir.

Edit= Diğer taraftan hızlıca bir giriş yapıp görev talimatlarını ve teçhizat tanımlarını girdim. Ya burda ne yapıcaz, bu teçhizat ne işe yarar gibi takılan varsa özelden ulaşsın dosyaları atarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KFK -- 10 Eylül 2014; 14:22:58 >
  • http://turkce-oyun.com/forum/Konu-Bioshock-Infinite-Burial-At-Sea-Season-1-%E2%80%93-Turkce-Ceviri-%E2%80%93-Turkce-Yama-Calismasi.html

Böyle bir çeviri var ama Infinite i bile oynamamış çevirmen. Sadece senaryoyu çevirseniz bile yeterli bence. Kolay gelsin
  • Alt yazıyı açmama rağmen türkçe altyazı yok oyun türkçe
  • alt yazı çıkmıyor diyen herkese;

seçeneklerdeki görüntü seçenekleri menüsünde açtığınız alt yazılar başka işe yarıyor

diyaloglardaki alt yazıları görmeniz için "ses seçenekleri" menüsüne girip, altyazıyı açacaksınız
  • forumda episode 1 ve episode 2 için Türkçe alt yazı çalışması var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.