Şimdi Ara

Bioshock Infinite Türkçe Yama (V2.0 Yayında - Link İlk Mesajda) (62. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.369
Cevap
32
Favori
215.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki

Bioshock Infinite Türkçe Yama (V2.0 Yayında - Link İlk Mesajda)

(En Son Oy Tarihi: 7.3.2024)
Giriş
    ben oynadım bitirdim çokta beğenerek oynadım.. indirim bulduğunuzda düşünmeden alın oynayın derim.
  • y.C.g kullanıcısına yanıt
    Her gün bakarım artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Syberia-1903

Öncelikle yama için teşekkürler.Acaba oyundaki altyazı'ları büyütme imkanımız var mı?

Altyazıları büyütmek için yapmanız gereken oyun klasörüne gidin xgame/config/DefaultUI herhangi bir text editorle açın ve MaxResolutionUpScale=0.0 - MaxResolutionUpScale=1.0 yapın kaydet çık.

Değer olarak 0 ile 1 arasında da bir değer verebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

quote:

Orijinalden alıntı: Syberia-1903

Öncelikle yama için teşekkürler.Acaba oyundaki altyazı'ları büyütme imkanımız var mı?

Altyazıları büyütmek için yapmanız gereken oyun klasörüne gidin xgame/config/DefaultUI herhangi bir text editorle açın ve MaxResolutionUpScale=0.0 - MaxResolutionUpScale=1.0 yapın kaydet çık.

Değer olarak 0 ile 1 arasında da bir değer verebilirsiniz.

Eyvallah sağlasın hallettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dlc çevrilmeyecek herhalde
  • playstore nin kampanyadan yararlanıp 55 liraya 1-2 ve infinity aldım mutluyum şimdi sadece yüklemesi kaldı :D
  • Hikayeyi bağlaması açısından DLC çok önemliydi fakat Türkçe yama olmadan Burial at Sea pek oynanır olmuyor. BIOSHOCK INFINITE gibi dev bir ana hikayeyi
    çeviren ekipten DLC'leri çevirmesini bekliyoruz. Elbette kolay bir şey istemiyoruz bu işin zorluğunun farkındayız fakat yavaştan da olsa DLC'ler
    (hikaye odaklı olan Burial at Sea 1 ve 2 ) için bir çeviri başlatılması çok iyi olurdu. Ortasında kesilmiş bir film gibi hikayenin gerisini merak ediyoruz lütfen
    DLC çevirisine soğuk bakmayın. Bir ekip halinde kısa sürede halledilebilir lütfen çalışmalarınızın devamını bekliyoruz. Koca bir INFINITE'yi boşa oynamamak
    ve hikayeyi tamamlamak için DLC'ler için Türkçe yama çalışması başlatırsanız çok seviniriz. Konuya ilgi göstermeniz temennisiyle...
  • bu aralar 2. dlc de gelecek heralde 2 sini birden çevirseler iyi olur
  • bazı arkadaşlar yama güncellemelerden sonra çalışmıyor demiş ama şu an oyunun sürümü v1.1.23.63123 ve yama sorunsuz çalıştı bende Ronda hocam şu dlclere yaz tatilinde bi el at lütfen
  • yamayı yapanların emeğine sağlık. acaba dlc ler için yama yapılacak mı? oyuna resmen bağlandım
  • DLC çevirisi için çalışma başlarsa çevirmen olarak katılabilirim.
  • Dlc çevrilecek mi? Burial at sea yı bitirdim ve pek birşey anlamadım.
  • Emeği geçen herkesin eline sağlık çok teşekkürler
  • keşke bioshock 1-2 ninde yaması olsa
  • biri bana yardım edebilir mi ? yamayı yukledim ama halen ingilizce ne yapmalıyım ?
    indirdiğim oyun adı "BioShock_Infinite-FLT"

defalarca kurdum ettim olmadı pc baslattım olmadı ne denediysem olmadı.
    ya biyerde biridaha yasamıs ama çözümü yazmamıs :(
  • Dlcleride Türkçe isteriz.
  • konuşmalarda alt yazı çıkmıyor ne yaptıysam olmadı..
  • Arkadaşlar emekleriniz için hepinize teşekkür ederim.

Keşke DLC'ler için de bir çalışma yapılsa :(
  • DLC için bu sitede çalışma var, 1. bölüm çevirisi %55'e ulaşmış, bittikten sonra 2. bölümü de çevirmeyi düşünüyormuş. Hatta 1. ve 2. oyunu da çevirebilirmiş.
    http://turkce-oyun.com/forum/Konu-Bioshock-Infinite-Burial-At-Sea-Season-1-%E2%80%93-Turkce-Ceviri-%E2%80%93-Turkce-Yama-Calismasi.html
  • Bu yama oyunun hangi patchine göre bilen var mı acaba?
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.