Şimdi Ara

Bioshock Infinite Türkçe Yama (V2.0 Yayında - Link İlk Mesajda) (61. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.369
Cevap
32
Favori
216.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki

Bioshock Infinite Türkçe Yama (V2.0 Yayında - Link İlk Mesajda)

(En Son Oy Tarihi: 7.3.2024)
Giriş
  • Kendi adıma konuşayım, dlc'yi ben düşünmüyorum hocam çevirmeyi. Çünkü iş-okul-spor üçgeninde ancak kendime zaman ayırabiliyorum. Çevirmeye kalksam da ne tek başıma düzgün bir çeviri yapabilirim, ne de organize işini üstlenebilirim. Lakin çevirmek isteyen arkadaşlar olursa kendilerine elimden geldiğince yardımcı olurum.
  • Bu üzücü bir haber oldu dlc yi oynadınmı bılmıyom ben oynamadım türkçe yama cıkar dıye nıtekım 2 saatmı ne sürüyormuş fazla kelime olduğunu sanmıyorum beklemeye devam belki birileri yapar final öncesi iyi giderdi ^^ önceki çevirilerin için eline saglık saolasın.
  • Bu oyunun türçe yamasını görünce bir hayli sevindim.Emeğinize sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: encuni

Bu üzücü bir haber oldu dlc yi oynadınmı bılmıyom ben oynamadım türkçe yama cıkar dıye nıtekım 2 saatmı ne sürüyormuş fazla kelime olduğunu sanmıyorum beklemeye devam belki birileri yapar final öncesi iyi giderdi ^^ önceki çevirilerin için eline saglık saolasın.

Aslına bakarsanız o iş oyunun süresine bakmıyor. Diyalog ağırlıklı bir DLC ise ana oyun kadar sürmese bile çevirmesi ciddi zaman alabilir. Ben bir tek ana oyunu aldım, DLC almadım hiç o yüzden diyaloglar ne yoğunlukta bilmiyorum.
  • Arkadaşlar yamayı kurdum oyun menüsü falan türkçe oldu lakin altyazı yok benim oyunda bir sorun mu var.
    Not: daha 1.bölme yeni başladım.
  • çok güzel bir çeviriydi özenle hazırlanmış belli dlc hayalimizde sürüyor (=
  • Arkadaşlar emeğinize sağlık. Ben dosyayı kurdum. Steam'den almıştım zaten oyunu. Menüler Türkçe oldu ama altyazı çıkmıyor. Nasıl çıkartıyorsunuz?
  • Emeğinize sağlık arkadaşlar oyunu orjinal edinip oynamayı planlıyorum
  • Arkadaşlar çalışma için çok teşekkürler. Ben Steam üzerinden "D" ye kurmuştum oyunu . Oradaki localization klosörünü gösteriyorum ama bir türlü Türkçe olmuyor :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: xMarleyx

Arkadaşlar çalışma için çok teşekkürler. Ben Steam üzerinden "D" ye kurmuştum oyunu . Oradaki localization klosörünü gösteriyorum ama bir türlü Türkçe olmuyor :/

Bende de o tarz Bi sorun vardı. Masaüstüne yükle dosyaları elinle gereken klasöre at

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zafonte

quote:

Orijinalden alıntı: xMarleyx

Arkadaşlar çalışma için çok teşekkürler. Ben Steam üzerinden "D" ye kurmuştum oyunu . Oradaki localization klosörünü gösteriyorum ama bir türlü Türkçe olmuyor :/

Bende de o tarz Bi sorun vardı. Masaüstüne yükle dosyaları elinle gereken klasöre at

Teşekkür ederim ama hala İngilizce :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xMarleyx -- 30 Aralık 2013; 20:53:16 >
  • arkadaşlar şuan oyunda dlcler türkçe midir ?
  • Merhaba arkadaşlar.Yamayı kurdum menüler türkçe fakat konuşmalarda türkçe altyazı falan çıkmıyor.Altyazıları seçeneklerden açmama rağmen.
  • öncelikle emeği geçen herkese teşekkürler. menü ve oyun içi seçenekler türkçe fakat bir türlü altyazıyı göremiyorum. Seçenekler açtım ama olmuyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga1903

öncelikle emeği geçen herkese teşekkürler. menü ve oyun içi seçenekler türkçe fakat bir türlü altyazıyı göremiyorum. Seçenekler açtım ama olmuyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim

dostum ayarlardan alt yazilari acmayi unutmussundur
  • hazirlayan arkadasim ellerine saglik cokda guzel calisiyor tekrar tesekkürler
  • Öncelikle yama için teşekkürler.Acaba oyundaki altyazı'ları büyütme imkanımız var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun şu an 30 dolar sizce alınmalı mı yoksa indirim olur diye beklenmeli mi?
  • TheTurk61 T kullanıcısına yanıt
    Bekleyin şimdilik. yakında indirime girer en fazla 10 dolara alırsınız
  • y.C.g kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam, oyun için çok olumlu yorumlar okuyunca satın almak istedim, değer diye düşünüyorum, biraz daha bekleyelim, umarım dediğiniz gibi indirim olur.
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.