Şimdi Ara

Bioshock PC 60 YTL Ps3 Oyunlari 140-160 Hepsini getiren ARAL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar ben son 4 yildir pc de her yil orjinal oyun olarak fifadan baskasini almiyordum (kopya kullanmiyorum 2 yildir zaten) cunku pc de oyun oynamaktan nefret ederim konsolumda yoktu (su an ps3 var kurtuldum pc den) Fifa 07 oyununu 60 ytl ye aldim ilk ciktigi zaman ki ozaman demistim ki turkiyede istenince bazi seyler olabiliyormus 40 dolar olan oyun sisirilmeden 60 ytl ye satilabilyiormus diye az sonra verecegim link super otesi bir durum pc si olan arkadaslar icinhttp://www.aralgame.com/asp/show_stock.asp?product=01.0509 evet linkte gordugumuz gibi bioshock 60 ytl super otesi bir durum peki konsollarda neden izdirap cekiyoruz bugune kadar anlamis degilim ps3 oyunlari sony nin olanlar 125-140 arasi 3 uncu parti oyunlar 160 - 180 arasi ALLAH ASKINA biri bana soylesin bir oyuna hadi birakin 125-140 (ki gercekten cok cok pahali) bir kenara ya bir video oyununa 160-180 ytl vermek nedemek ya sakin bana ps3 yeni cikti da oturtmaya calisiyorlar piyasa dengelenince fiyatlar iner demeyin yillardir ps2 oyunlarinin halini biliyorsunuz fiyat acisindan ki halende yeni cikanlar oyle ya ingiltere fiyatini ornek vereyim (ki oyunlar euro olarak aliniyor ingiltereden degil) 40 pound oyunlar pound 2.500 ytl desek 100 ytl 3 uncu parti oyunlar ya 110 - 120 yapin eyvallah ya bu fiyatlar la kime hitab ediyorsunuz nasil satis yakaliyorsunuz anlamis degilim yani okadar mi salak var bizim memlekette hani adam 180 verir de dogubanktan 90 a almaz ......

Yorumlarinizi bekliyorum merakla arkadaslar ayrica iki kez mail attim aral a orali bile olmadilar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scrapland -- 12 Eylül 2007; 16:19:37 >

• www.play-asia.com sende bu siteden al hocam. normal posta yolu ile tüm yeni eski, 3. parti oyunları. sony oyunları 85-90 ytl ye geliyor.

http://www.play-asia.com/paOS-13-71-bp-77-1-49-en-15-TheDarkness-70-1vfl.html

bir örnek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkd66 -- 12 Eylül 2007; 11:33:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkd66

www.play-asia.com sende bu siteden al hocam. normal posta yolu ile tüm yeni eski, 3. parti oyunları. sony oyunları 85-90 ytl ye geliyor.

http://www.play-asia.com/paOS-13-71-bp-77-1-49-en-15-TheDarkness-70-1vfl.html

bir örnek.
    Gercekten ilginc kimsenin bu topic ile ilgili onca yazdigimla ilgili herhangi bir gorusu olmamasi enteresan bioshock diyooorum 60 ytl diyorum ps3 diyorum 140-180 diyorum :D hadi canlandiralim topigi biraz adamlar pc oyunlarinda hakkaten super is yapiyorlar yurtdisi fiyat ile ayni bir bioshock a sahibiz ya konsollar ? aranizda uslubu temiz bir mail hazirlayacak olursa bu serzenis ile ilgili topluca info@aral.com.tr ye gonderelim hadi arkadaslar ya en azindan gorusunuzu belirtin

• quote:

Orijinalden alıntı: Scrapland

Gercekten ilginc kimsenin bu topic ile ilgili onca yazdigimla ilgili herhangi bir gorusu olmamasi enteresan bioshock diyooorum 60 ytl diyorum ps3 diyorum 140-180 diyorum :D hadi canlandiralim topigi biraz adamlar pc oyunlarinda hakkaten super is yapiyorlar yurtdisi fiyat ile ayni bir bioshock a sahibiz ya konsollar ? aranizda uslubu temiz bir mail hazirlayacak olursa bu serzenis ile ilgili topluca info@aral.com.tr ye gonderelim hadi arkadaslar ya en azindan gorusunuzu belirtin

Alıntıları Göster
    Ben şahsen gidip Aral'dan oyun almam. 65$ play-asia yada movityme dan almak varken kan emicilerden neden alıyımki...

• quote:

Alıntıları Göster
    Şu anda daha ucuza getiren firmalar var oyunları İstanbul, Ankara'da.

• quote:

Alıntıları Göster
    Sen ARAL da eleman olarak buluyorsun galiba yok yani ARAL PS4 oyun fiyat cektigi icin ismi pek lanse edilmiyorda o yüzden sordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: xjunk360

Sen ARAL da eleman olarak buluyorsun galiba yok yani ARAL PS4 oyun fiyat cektigi icin ismi pek lanse edilmiyorda o yüzden sordum.

Alıntıları Göster
    ankarada ucuza oyun alabileceğimiz adresleri paylaşırsanız ben kendi adıma sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: legrandbleu

ankarada ucuza oyun alabileceğimiz adresleri paylaşırsanız ben kendi adıma sevinirim.

Alıntıları Göster
    http://www.irmaktoysland.com/ va Ankara'da 110 ytl ye satıyordu ama xbox'ı bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sfred

http://www.irmaktoysland.com/ va Ankara'da 110 ytl ye satıyordu ama xbox'ı bilmiyorum.

Alıntıları Göster
    Aral gerçekten çok iyi.ÜStelik Orjinal PC oyunları bir zaman sonra düşüyor.

ORjinal Konsol oyunlarının pahalı olması Aral ile ilgili değil,Konsolların orjinal oyunları PC nin orjinal oyunlarından hep daha pahalı olmuştur.Aslında orjinal olarak PC oyunları çok daha hesaplı.60-90 YTL arası Orjinal PC oyunu alınırken Bir orijnal Konsol oyunu almak için 120-180 YTL arası para harcamak lazım.

Orjinal olarak el Konsolları oyunları ve PC oyunları,Konsol orjinaline göre daha hesaplı.Gerçekte de 10-20 dolar fark ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Barış1

Aral gerçekten çok iyi.ÜStelik Orjinal PC oyunları bir zaman sonra düşüyor.

ORjinal Konsol oyunlarının pahalı olması Aral ile ilgili değil,Konsolların orjinal oyunları PC nin orjinal oyunlarından hep daha pahalı olmuştur.Aslında orjinal olarak PC oyunları çok daha hesaplı.60-90 YTL arası Orjinal PC oyunu alınırken Bir orijnal Konsol oyunu almak için 120-180 YTL arası para harcamak lazım.

Orjinal olarak el Konsolları oyunları ve PC oyunları,Konsol orjinaline göre daha hesaplı.Gerçekte de 10-20 dolar fark ediyor.

Alıntıları Göster
    Dükkanlarda 80 90 a jelatinliler var bal gibi ARAL ile ilgili..

• quote:

Orijinalden alıntı: xjunk360

Dükkanlarda 80 90 a jelatinliler var bal gibi ARAL ile ilgili..

Alıntıları Göster
    aral abartmış bu ne dengesizlik. 180 ytl ps3 oyunu yuh...!
  • quote:

Orijinalden alıntı: K@r@K@L3M

aral abartmış bu ne dengesizlik. 180 ytl ps3 oyunu yuh...!

Alıntıları Göster
    evet cok bu para konsol oyununun korsani yada 60 ytl gibi bir seyi olsa ps3 alabililirdim ama erken 2 yil sonra artik
  • quote:

Orijinalden alıntı: byzantium

evet cok bu para konsol oyununun korsani yada 60 ytl gibi bir seyi olsa ps3 alabililirdim ama erken 2 yil sonra artik

Alıntıları Göster
    aral ithalat şimdide gittigidiyorda satmaya başlamış...fifa 08 satışlarına başlamış gittigidiyor anasayfasındaydı hatta son baktığımda
  • quote:

Orijinalden alıntı: byzantium

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: byzantium

bir iki ay geçmiş oyunlar o fiyata satılıyor zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: funkmaster

quote:

Orjinalden alıntı: byzantium

bir iki ay geçmiş oyunlar o fiyata satılıyor zaten.

Alıntıları Göster
    gittigidiyorda ucuza satılan ps3 oyunlarınıda Aral gibi firmaların yasal değil bahanesi ile engellediğini düşünüyorum.Ne zamandan beri GG sadece bandrollu ürünler satıyordu?Şimdi yeni bir furya çıktı ps3 oyunları ucuz olunca hemen iptal ediliyor yasal değil diye.Bunda da yüksek fiyatlı oyun satan firmaların parmağı olduğu kesin.Bu konu daha öncede işlenmişti.Ama olan Türk kullanıcısına oluyor.Bende o paraya oyun almayacağımdan Aral ın yarı fiyatın play-asia yada ebayden alıyorum.AHtta bazaen 1/3 fiyatın ageliyor posta ile istersem..

• quote:

Orijinalden alıntı: bilvarch

gittigidiyorda ucuza satılan ps3 oyunlarınıda Aral gibi firmaların yasal değil bahanesi ile engellediğini düşünüyorum.Ne zamandan beri GG sadece bandrollu ürünler satıyordu?Şimdi yeni bir furya çıktı ps3 oyunları ucuz olunca hemen iptal ediliyor yasal değil diye.Bunda da yüksek fiyatlı oyun satan firmaların parmağı olduğu kesin.Bu konu daha öncede işlenmişti.Ama olan Türk kullanıcısına oluyor.Bende o paraya oyun almayacağımdan Aral ın yarı fiyatın play-asia yada ebayden alıyorum.AHtta bazaen 1/3 fiyatın ageliyor posta ile istersem..

Alıntıları Göster
    Oyun ithalatında ARAL'ın tekeli kalkmadan, herzaman üzülerek kullandığım" son kullanıcıyı yanağından veya...öp" politikası değişmeyecektir. BakımnMedia Markti teknosa, vatan, gold,bimeks.....arttıkça nasıl hepsi %bilmem kaçlarla havalarda uçuşan indirimlere gidiyorlar, bakın makul fiyatlara lcd tv, plazma tv,...vs alabiliyor insanlar artık.

ARAL'ın tek yasal ithalatçı olmasından bu...yoksa 1-2 firma daha bu işe girse fiyat normale oturur, düşünceme göre.

Saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tube Screamer

Oyun ithalatında ARAL'ın tekeli kalkmadan, herzaman üzülerek kullandığım" son kullanıcıyı yanağından veya...öp" politikası değişmeyecektir. BakımnMedia Markti teknosa, vatan, gold,bimeks.....arttıkça nasıl hepsi %bilmem kaçlarla havalarda uçuşan indirimlere gidiyorlar, bakın makul fiyatlara lcd tv, plazma tv,...vs alabiliyor insanlar artık.

ARAL'ın tek yasal ithalatçı olmasından bu...yoksa 1-2 firma daha bu işe girse fiyat normale oturur, düşünceme göre.

Saygılar.

Alıntıları Göster
    PS3 te 3 orjinal oyunum var, üçünü de yurtdışından aldım. En son warkhawk 83 YTL ye mal oldu herşey dahil. Bu fiyatlar dururken gerekirse 1 ay oyunun gelmesini beklerim yine de gidip yurtiçinden iki katı fiyata almam. 140 YTL, 180 YTL inanılmaz şişirilmiş rakamlar. Ayıptır.

Şimdi bu adamlar toptancı, yurtdışından 60$ lık oyunları max. 50$ a aldıklarını düşünelim...

50 * 1.3(dolar kuru) = 65 YTL

+KDV

65 YTL * %18 = 76,7 YTL

hadi bi de özel tüketim vergisi olduğunu varsayalım.

76,7 YTL * %25 =~ 96 YTL

eee, 180 YTL ne oluyor? Var mı böyle saçmalık?

Not : KDV eklemeyi unuttuğum için editledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ParacelciuS -- 26 Eylül 2007; 13:24:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tube Screamer

Saygılar.

Alıntıları Göster
    Şöyle bir durumda var ancak konsol üreticileri oyunlar üzerinden para kazanır buda fiyat farkı doğmasının ana nedenidir...

• quote:

Orijinalden alıntı: pcpratik_editor

Şöyle bir durumda var ancak konsol üreticileri oyunlar üzerinden para kazanır buda fiyat farkı doğmasının ana nedenidir...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: pcpratik_editor

Kesinlikle Konsolların zararına satıldığını bilmeyen yoktur herhalde...

Bu kadar çok fiyat farkının doğmasında ithalatçı firmanın suçu yok. Ürünü ithal ettiği fiyata oranla belli bir kar payı koyuyor ve satıyor. Konsol oyunlarının pahalı olmasındaki en önemli etkenler şunlar olabilir;

-Oyunun programlanmasındaki maliyet, PC gibi esnek bir yapıya oranla daha fazla ne yazık ki.
    -Zararına sattıkları konsolların karını oyunlardan çıkarmak da bir etken olabilir
    -Konsol oyunculuğunun PC oyunculuğuna nazaran az oluşu...

• quote:

Orijinalden alıntı: PROMISE

quote:

Orjinalden alıntı: pcpratik_editor

Kesinlikle Konsolların zararına satıldığını bilmeyen yoktur herhalde...

Bu kadar çok fiyat farkının doğmasında ithalatçı firmanın suçu yok. Ürünü ithal ettiği fiyata oranla belli bir kar payı koyuyor ve satıyor. Konsol oyunlarının pahalı olmasındaki en önemli etkenler şunlar olabilir;

-Oyunun programlanmasındaki maliyet, PC gibi esnek bir yapıya oranla daha fazla ne yazık ki.
    -Zararına sattıkları konsolların karını oyunlardan çıkarmak da bir etken olabilir
    -Konsol oyunculuğunun PC oyunculuğuna nazaran az oluşu...

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bir oyunun konsol versiyonu ile pc versiyonu arasındaki fiyat farkı 10$,eruo,£ değerindedir.. Yani ülkemizdeki gibi 40£ değerinde bir fark yoktur.. adam diyoki 70 ytl ye bioshock alıyorum 180 ytl fiyatında ps3 oyunları var. aradaki fark 40 sterlindir.. Bu fiyatın tek sorunlusuda aral ithalattır. Yazıklar olsun. Eğer 80 ytl değilde her oyundan 20 ytl kâr yapmak isteseler oyunların fiyatları 80-100 ytl arasına iner ama nerdeeeeee adamlar o kadar yoğun çalışıyorki bu fiyatlar karşılamıyo maliyetleri. Daha bunun işçi ücretleri var haliyle bir tane oyunu yerinden kaldırıp başka bir yere koymak ne kadar zor biliyomusunuz? O yüzden maliyetler karşılanmadığından yüksek kâr koymuş amcamlar Yazıklar olsun Onlar bizi kazıkladığını zannetsinler.. Asıl kazıklanan onlar farkında değiller.. Biz oyunumuzu yurtdışından alır getirirz. Onlarda hayal kurdukları fiyatlarıyla bol bol satış yapacaklarını düşünürler. Tabi hiçbirşey satamayıncada avuçlarını yalarlar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.