Şimdi Ara

BIOSHOCK TÜRKÇE YAMA (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
476
Cevap
23
Favori
53.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
75 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: senseman62

o kadar eften püften oyunun Remakesi - Remastered'i geliyor.Keşke Bioshock'un gelse daha iyi olurdu.

Bioshock'un öyle bir şeye ihtiyacı yok bence. Sanat eseri gibi oyun zaten yıl 2020 de olsa modası geçmez:)

quote:

Orijinalden alıntı: ALPOLİC_FR

Tilkiye sormuşlar,tavuk severmisin diye,tilki gülmekten konuşamıyorum ki demiş.İşte bizde şu anda o duruma geldik.
    Said'ciğim yine bir sürpriz yapıp bize güzel haberleri verdin.Sana ve onur'a daha başlamasanız bile kolay gelsin diyorum.Hikayenin bigdaddy tarafını görmek de bayağı iyi olacak.Seriyi umarım yavaş yavaş tamamlamış oluruz(İnfinite Episode2 dahil demekten kendimi alamıyorum,anlamışsındır herhalde said)
    Said unutmadan birşey daha sorayım sana,bioshock'ta atlas'a şırıngaları sıktıktan sonra ara video girdiğinde altyazı yok ama atlas birşeyler söylüyor.Orada ki konuşmasında ne söylüyor atlas?

Evet maalesef yine oyundan kaynaklı bir durum. Şimdi videodan baktım şöyle diyor: "Seni ben yarattım. Seni yukarı ben yolladım. Seni ben geri çağırdım. Sana kim olduğunu, neler yapabileceğini anlattım. Sahip olduğunu sandığın hayatı bile ben uydurdum ve kafana yerleştirdim. Sen buna aile demiyorsan, aile nedir bilmiyorum. Ve şimdi..." derken kızlar şırıngaları saplamaya başlıyor.

• quote:

Tilkiye sormuşlar,tavuk severmisin diye,tilki gülmekten konuşamıyorum ki demiş.İşte bizde şu anda o duruma geldik.
    Said'ciğim yine bir sürpriz yapıp bize güzel haberleri verdin.Sana ve onur'a daha başlamasanız bile kolay gelsin diyorum.Hikayenin bigdaddy tarafını görmek de bayağı iyi olacak.Seriyi umarım yavaş yavaş tamamlamış oluruz(İnfinite Episode2 dahil demekten kendimi alamıyorum,anlamışsındır herhalde said)
    Said unutmadan birşey daha sorayım sana,bioshock'ta atlas'a şırıngaları sıktıktan sonra ara video girdiğinde altyazı yok ama atlas birşeyler söylüyor.Orada ki konuşmasında ne söylüyor atlas?

"Gülmekten konuşamıyorum" demiş' ten sonrasını okumadım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• aynen son 10 yılın en iyi fps'si bence sonra hl2
  • Guhong01 kullanıcısına yanıt
    Okumadım derken kötü bir espiri mi olmuş demek istedin?
  • quote:

Okumadım derken kötü bir espiri mi olmuş demek istedin?

Yok dostum, kendince senin anlam düşüklüğü yaptığını ima etmeye çalışmış.. Boş insanların lakırdıları işte napacan, gül geç, he de geç :D
  • Fifa yorumun için sağol,yalnız peşin hükümlü olmak istemiyorum,arkadaş'tan bir cevap gelirse ona göre yorum yapıcam.
  • Ellerinize sağlık
  • helal olsun tebrikler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • senseman62 kullanıcısına yanıt
    Bioshock 2007 de çıkmış bir oyun,yama çıktıktan sonra bir kez daha oynadım,bakıyorum da aradan 7yıl geçmiş günümüzde çıkan birçok oyunla(hikayeyi katmıyorum)hala yarışacak düzeyde.Hala çok güzel görünüyor oyun.
    Ken levine ve ekibi çok kaliteli işler yapıyorlar.
    Bu arada firmayı da kapattılar,bakalım nasıl bir şaheser daha yapacak ken usta.
  • işte nihayet beklenen cevap geldi teşekkürler
  • quote:

Bioshock 2007 de çıkmış bir oyun,yama çıktıktan sonra bir kez daha oynadım,bakıyorum da aradan 7yıl geçmiş günümüzde çıkan birçok oyunla(hikayeyi katmıyorum)hala yarışacak düzeyde.Hala çok güzel görünüyor oyun.
    Ken levine ve ekibi çok kaliteli işler yapıyorlar.
    Bu arada firmayı da kapattılar,bakalım nasıl bir şaheser daha yapacak ken usta.

grafiklerine felan bir şey demiyorum zaten...oyun kıymetlimissss dir bizim.Son 10 yılın en iyi fps'si diyebilirim.Bioshock fanıyım uzun zamandır.

Ufak tefek hatalar..boş kasa bug felan bu takım şeylerden arındırılmış bir sürüm olsa iyi olurdu.Bazı yerlerde altyazı yok mesela vb.Neyse böylede süper sıkıntı yok :)

• Vallahi ne diyeceğimi bilemiyorum. 2007'de kutulu olarak satın almıştım Bioshock'u ama o dönem tonla oyun oynadığımdan dolayı bir şekilde ihmal ettim ve yarım kalmıştı. Geçenlerde tekrar oynayıp bitirmeye karar verdim. Dedim bir araştırayım var mıdır acaba Türkçe yaması...google'da yazınca direkt bu post'u açtım, steam'deki orjinal oyunuma yükledim ve tıkır tıkır çalışıyor. Elinize, emeğinize sağlık, sayenizde artık her ses kaydını dikkatle okuyorum. Diyaloglar deseniz aynı şekilde, süper bir iş çıkarmışsınız helal olsun arkadaşlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: saidsrc

quote:

Orijinalden alıntı: senseman62

o kadar eften püften oyunun Remakesi - Remastered'i geliyor.Keşke Bioshock'un gelse daha iyi olurdu.

Bioshock'un öyle bir şeye ihtiyacı yok bence. Sanat eseri gibi oyun zaten yıl 2020 de olsa modası geçmez:)

quote:

Evet maalesef yine oyundan kaynaklı bir durum. Şimdi videodan baktım şöyle diyor: "Seni ben yarattım. Seni yukarı ben yolladım. Seni ben geri çağırdım. Sana kim olduğunu, neler yapabileceğini anlattım. Sahip olduğunu sandığın hayatı bile ben uydurdum ve kafana yerleştirdim. Sen buna aile demiyorsan, aile nedir bilmiyorum. Ve şimdi..." derken kızlar şırıngaları saplamaya başlıyor.

Said atlas'ın son söylediklerini bize anlattın sağol,fakat benim atladığım birşey var onu sana sormamışım.Biliyorsun ki oyun birkaç farklı sonla bitiyor ve zannedersem atlas'ın son sözlerinden sonra Tenenbaum son anlatımı yapıyor.
    Sana zahmet aşağıdaki videodan son çeviriyi de yaparmısın.

https://www.youtube.com/watch?v=f3nBbo-uyZo

• Tebrik ediyorum.
  • 2. oyun garanti çevrilir mi acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa608

2. oyun garanti çevrilir mi acaba

Evet çevrilecek ama yakın zamanda değil. Daha vakti var, diğer arkadaş büyük bir sınava hazırlanıyor onu bekkliyorum.
  • Süper ! Çevrilsinde ne zaman olursa olsun beklemedeyiz en azından ben beklemedeyim çok teşekkürler, kolay gelsin ve ellerinize sağlık
  • yamayı kurdum ama bi türlü çalışmıyor arkadaşlar(seçeneklerden altyazıyı aktif hale getirdim hiç bişi çıkmıyor)
  • Hocam link ölmüş. Yenileyebilirsen sevinirim.
    bioshock infinite ten önce ilk oyunu türkçe olarak oynayabilirsem süper olur.
  • Yama steam uyumlu ise hazır indirimdeyken kardeşime alayım de sevinsin
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.