Şimdi Ara

BIOSHOCK TÜRKÇE YAMA (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
476
Cevap
23
Favori
53.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
75 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vools

şöle oyun filan cıkartın ne bileyim etkinlik yapın..bizde alalım katılalım desteğimiz olsun!!

Sen kimsin ? Ne anlatmak istedin bu cumlende ? Cik disari cik !! Kesin ip var bunda !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önce Assassin's Creed şimdi de Bioshock sizin çevirilerinize göre steamden oyun alıyorum. Emeğinize sağlık.
  • Emeğinize, elinize sağlık...
  • çok sağolasınız
  • Arkadaslar windows 8.1 yuklu oyunu steamden indiridim turkce yamayi kurmaya baslayinca windows calismayi durdurdu deyip duruyor yukleme uyumluluk windows 7 xp vs yaptim duzelmedi yonetici olarak calistirdim duzelmedi nasil cozerim bunsorunu

• Yukleyemedim yamayi ya sesimk duyan var mi :))

• quote:

Orijinalden alıntı: Chedjou22

Yukleyemedim yamayi ya sesimk duyan var mi :))

Kendim denemedim ama yüksek ihtimalle çalışır. Yüklü değilse 7zip yükleyin, kurulum exesine sağ tıklayınca 7zip başlıklı menünün altında extract here / buraya çıkar olacak ona basınca kurulum exesinin yükleyeceği dosyaları bir klasöre çıkaracaktır.

İki dosya çıkacak ikisinin de oyunun dosyaları içinde gitmesi gereken yeri bulunduğu klasörlerin adından çıkarabilirsiniz. Bu iki dosyanın aslının yedeğini alıp oyun dosyalarının içine atın, Türkçe olacaktır.
  • cok saolun deneyecegim sonucu yazacagim :))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yama sorunsuz çalışıyor ac unity'den sonra rogue'ye başlıyacam demişsin ama ilerde Bioshock 2 ye el atarsan çok makbule geçer said kardeşim seri tamamlanır en azından.Oyundan GFWL kalktı ve tüm dlcleri steam'e geldi geçen sene
  • quote:

Orijinalden alıntı: senseman62

yama sorunsuz çalışıyor ac unity'den sonra rogue'ye başlıyacam demişsin ama ilerde Bioshock 2 ye el atarsan çok makbule geçer said kardeşim seri tamamlanır en azından.Oyundan GFWL kalktı ve tüm dlcleri steam'e geldi geçen sene

Ben Unity ve Rogue'da çeviri yapmadığımdan eğer vaktim olsa kendim ayrı bir çeviri yürütebilirim ama şu anda ne vaktim var ne de Bioshock 1'i beraber çevirdiğim arkadaşın vakti var ama ikimiz de vakit bulursak (yazın falan olabilir) Bioshock 2'yi de şöyle 1-2 ayda (Zaten bazı şeyler birebir aynı olduğu için çeviri bile gerekmez, birinci oyundan bile kısa sürede biter belki) çevirip aradan çıkarmayı düşünmüyor değiliz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HK-47 -- 28 Aralık 2014; 10:22:22 >

• hayırlısı said :) kısmetse olur inşallah.Finallarinde kolaylıklar dilerim
  • Yoğun istek üzerine Bioshock'u beraber çevirdiğim arkadaşım Onur ile konuştum. Kendisi şu an marttaki sınava hazırlanıyor sınavı geçtikten sonra BIOSHOCK 2 için bana yardım edebileceğini söyledi.

Daha vakit var ama şimdiden haber verelim. İleride bir tarihte Bioshock 2'yi kesin olarak ÇEVİRECEĞİZ!
  • İşte bu.
  • kuramadım gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: saidsrc

Yoğun istek üzerine Bioshock'u beraber çevirdiğim arkadaşım Onur ile konuştum. Kendisi şu an marttaki sınava hazırlanıyor sınavı geçtikten sonra BIOSHOCK 2 için bana yardım edebileceğini söyledi.

Daha vakit var ama şimdiden haber verelim. İleride bir tarihte Bioshock 2'yi kesin olarak ÇEVİRECEĞİZ!

Oyunu yeni bitirdim. Oyun çıkalı o kadar zaman geçmesine rağmen kendimi oyunun içinde hissetmemi sağladınız. Keşke ikinci oyunu da çevirseniz diye medet umacakken çevirecez haberini vermeniz de beni ve bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Allah klavyenize zeval vermesin
  • İşte bu, şimdiden kolay gelsin.
  • Hakkınız ödenmez,çok teşekkürler
  • Yıllar sonra bioshock 1 i yamanız sayesinde yeniden oynamıştım. 2 yide yama çıkarsa tekrar oynarım.
  • Tilkiye sormuşlar,tavuk severmisin diye,tilki gülmekten konuşamıyorum ki demiş.İşte bizde şu anda o duruma geldik.
    Said'ciğim yine bir sürpriz yapıp bize güzel haberleri verdin.Sana ve onur'a daha başlamasanız bile kolay gelsin diyorum.Hikayenin bigdaddy tarafını görmek de bayağı iyi olacak.Seriyi umarım yavaş yavaş tamamlamış oluruz(İnfinite Episode2 dahil demekten kendimi alamıyorum,anlamışsındır herhalde said)
    Said unutmadan birşey daha sorayım sana,bioshock'ta atlas'a şırıngaları sıktıktan sonra ara video girdiğinde altyazı yok ama atlas birşeyler söylüyor.Orada ki konuşmasında ne söylüyor atlas?
  • ALPOLİC_FR kullanıcısına yanıt
    o kadar eften püften oyunun Remakesi - Remastered'i geliyor.Keşke Bioshock'un gelse daha iyi olurdu.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.