Şimdi Ara

BIOSHOCK TÜRKÇE YAMA (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
476
Cevap
23
Favori
53.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
75 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xpress_

Ne oyun ama :) sonlarındayım.

Oyun kaç saat sürüyor hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: luganoguz

quote:

Orijinalden alıntı: xpress_

Ne oyun ama :) sonlarındayım.

Oyun kaç saat sürüyor hocam ?

3 4 gündür oynuyorum zor da

• Ellerinize sağlık. Çok güzel bir yama olmuş. Bu yama için çok zor deniliyordu yapılması. Ama tebrik ederim ki bu zor işin altında kalktınız ve kısa bir test süreci ile. İnşallah ileride sizin gibi kaliteli ve cesaretli bir ekip ikinci oyunu çıkarır :)
  • Üstadım ellerinize kollarınıza sağlık. Böyle bir oyuna el atarak bizleri ne kadar sevindirdiniz anlatamam. Oyunu az buçuk anlayarak oynamıştım ama, türkçe olunca tüm detayları yakalamak bir harika...
    Darısı 2. oyunun başına inşallah.
  • adamın dibisin saidsrc emeğinize sağlık yıllardır beklenen oldu ruya gibi gercekten helaaall kardeş..bizi bilgilendir çalışmalarından
  • Arkadaşlar tekrar hatırlatayım yeni projem teknik bir engelle karşılaşmazsam, ki motoru Unity olacağı için sanmıyorum, Dreamfall Chapters olacak. Oyun 21 Ekim Salı günü yani iki gün sonra çıkıyor ve şu an Steam'de ön siparişi yüzde 15 indirimde. İlgilenenler bir göz atabiilir. Bu oyun 1997'de çıkan The Longest Journey ve 2006'da çıkan TLJ: Dreamfall oyunlarının devamı ve 5 bölüm şeklinde dizi olarak yayınlanacak. Steam'de tek seferde beş bölümü birden alıyorsunuz ve diğer bölümler çıktıkça ücretsiz güncelleme olarak ekleniyor. The Longest Journey serisini bilenler bilir bilmeyenler de, Chapters çevirim ile öğrenecektir diye düşünüyorum. Yapımcı şirket Kickstarter fonlaması ile kurulmuş ve eski oyunları yapanlardan oluşan bir şirket, amatör ruha sahip oldukları için bu çevirinin resmi olma ihtimali de var. Bekleyip göreceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HK-47 -- 19 Ekim 2014; 14:55:30 >

• Yeni projeniz hepimize hayırlı olsun.Başarılar dilerim.Kolay gelsin.Merakla bekliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hacı o değilde bu kedi ne ayak

• quote:

Orijinalden alıntı: saidsrc

Arkadaşlar tekrar hatırlatayım yeni projem teknik bir engelle karşılaşmazsam, ki motoru Unity olacağı için sanmıyorum, Dreamfall Chapters olacak. Oyun 21 Ekim Salı günü yani iki gün sonra çıkıyor ve şu an Steam'de ön siparişi yüzde 15 indirimde. İlgilenenler bir göz atabiilir. Bu oyun 1997'de çıkan The Longest Journey ve 2006'da çıkan TLJ: Dreamfall oyunlarının devamı ve 5 bölüm şeklinde dizi olarak yayınlanacak. Steam'de tek seferde beş bölümü birden alıyorsunuz ve diğer bölümler çıktıkça ücretsiz güncelleme olarak ekleniyor. The Longest Journey serisini bilenler bilir bilmeyenler de, Chapters çevirim ile öğrenecektir diye düşünüyorum. Yapımcı şirket Kickstarter fonlaması ile kurulmuş ve eski oyunları yapanlardan oluşan bir şirket, amatör ruha sahip oldukları için bu çevirinin resmi olma ihtimali de var. Bekleyip göreceğiz.

Hocam öncelikle emeğinize sağlık mükemmel bir çalışma olmuş,bir de bir sorum olacak.Yanlış hatırlamıyorsam 2.oyunu çevirmeyeceğinizi söylemiştiniz.O konuda kararınız kesin mi ve sebebi nedir merak ettim ?

• biri 2. oyunun da yamasını yapar mı? would you kindly
  • sonunda çıktı hemen indiriyorum emeginize saglik
  • quote:

Orijinalden alıntı: saidsrc

Arkadaşlar tekrar hatırlatayım yeni projem teknik bir engelle karşılaşmazsam, ki motoru Unity olacağı için sanmıyorum, Dreamfall Chapters olacak. Oyun 21 Ekim Salı günü yani iki gün sonra çıkıyor ve şu an Steam'de ön siparişi yüzde 15 indirimde. İlgilenenler bir göz atabiilir. Bu oyun 1997'de çıkan The Longest Journey ve 2006'da çıkan TLJ: Dreamfall oyunlarının devamı ve 5 bölüm şeklinde dizi olarak yayınlanacak. Steam'de tek seferde beş bölümü birden alıyorsunuz ve diğer bölümler çıktıkça ücretsiz güncelleme olarak ekleniyor. The Longest Journey serisini bilenler bilir bilmeyenler de, Chapters çevirim ile öğrenecektir diye düşünüyorum. Yapımcı şirket Kickstarter fonlaması ile kurulmuş ve eski oyunları yapanlardan oluşan bir şirket, amatör ruha sahip oldukları için bu çevirinin resmi olma ihtimali de var. Bekleyip göreceğiz.

Said fallout 3 u kim cevircek.. ?? Dreamfall da sacma sapan bi oyun ama guzel bi oyun, bespara etmez ama o da basarili bi oyun ...bizde ortam boyle yani kopuyoruz yani..fallout 3 de cevir yani said yani..bioshock 2 yi de cevirmion sesimizi cikartmadik yani bizde ortam boyle yani kopuyoz yani..

• oyunu seneler önce boş boş oynamışım, meğer neler neler dönmüş rapture da
  • tebrikler hocam işte böyle adamlar lazım bu ülkeye
  • Bölüm Sonu Canavarı ekibinin 23 Studios ile yaptığı ve benim de katıldığım röportaj yayınlandı. Oyunlara resmi Türkçe desteğin nasıl verildiği konusunda birçok soruyu cevapladık:http://dhbr.co/ZVG
  • Bioshock 2' yi de çevirmeyi düşünüyor musunuz?

Bu arada arkadaşlar Steam' de sanırım cuma' ya kadar bütün Bioshock serisinde %75 indirim var.
  • 2'yi de çevirmeyi düşünüyor musunuz?
  • Beyler fallout 2 yi gectim 3 dururken bioshock 2 ye ceviri dusmez.. bu felsefede de boyledir kuantum fiziginde de.. kafa karistirmayin... bioshock ayri bi dunya ama bizde ortam boyle yani..

• Beyler Steam de % 80 indirim var, ama 3 oyun birden.

http://store.steampowered.com/app/8870/
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.