Şimdi Ara

BIOSHOCK TÜRKÇE YAMA (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
476
Cevap
23
Favori
53.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
75 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fuusrodah

Yama steam uyumlu ise hazır indirimdeyken kardeşime alayım de sevinsin

Steam ile uyumlu gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yojimbo_o

Hocam link ölmüş. Yenileyebilirsen sevinirim.
    bioshock infinite ten önce ilk oyunu türkçe olarak oynayabilirsem süper olur.

Linkler ölü değil arkadaşlar. Mediafire engellenmiş, o yüzden DNS değiştirerek indirebilirsiniz.
  • Teşekkürler hocam yamayı kurdum :)
    Eline emeğine sağlık...
  • Steam'deki indrimden kaptım Bioshock'u. TR yaması olması iyi olmuş, emeği geçenlerin eline sağlık.
  • Yamayı kurduktan sonra oyun bende açılmadı. Siyah ekranda kalıyor. (Oyunu Steam'den aldım.) Nasıl düzeltebilirim?
    Sorunu çözdüm. Aynı sorunu yaşayanlar olabileceği nedeniyle çözümünü buraya yazayım. Steam kütüphanesinden Bioshock'a sağ tıklayıp Özellikler'i seçin. "Çalıştırma Seçeneklerini Ayarla"yı seçin. Çıkan boşluğa -nointro yazın ve Tamam diyin. Ben ayrıca "Oyun İçi Steam Arayüzünü Etkinleştir" seçeneğinin yanındaki tik işaretini kaldırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ellerindenoperim17 -- 22 Mart 2015; 19:16:23 >
  • s.a kardeşim şöyle bir sorunum var.
    ayarlardan xbox 360 kulnu kullan dersem alt yazılar sapıtıyor anlamadım gittim neden yapar ?
    oyun içinde ses lerde gidiyor.

• 2. Oyunun yaması var mı seriye başlamayı düşünüyorum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atatürk'ün Askeri

2. Oyunun yaması var mı seriye başlamayı düşünüyorum ?

İkinci oyunun yaması henüz yok.Yazın vakit bulunca çeviriye başlayacaklar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALPOLİC_FR

quote:

Orijinalden alıntı: Atatürk'ün Askeri

2. Oyunun yaması var mı seriye başlamayı düşünüyorum ?

İkinci oyunun yaması henüz yok.Yazın vakit bulunca çeviriye başlayacaklar.

Teşekkürler.
  • Elinize sağlık said bey yıllardır oynamaya üşendiğim oyuna sayende başladım..
  • bioShock trıple pack var elımde 4 cs go ve dota2 keyine bırakıyorum
  • Allah razı olsun ellerinize beyninize sağlık. 1i Türkçe Yamayla bitirdim mükemmeldi. 2'yi ise sabırsızlıkla bekleyeceğim, yazları Avşaya gidiyorum işim gereği o vakit bilgisayar başında olamayacağım amma velakin döndüğümde umarım 2. oyunun yaması tamamlanmış yada tamamlanmaya yakın olmuş olur. Allah zihin açıklığı ve sağlık versin hepinize.
  • Elinize sağlık süper olmuş
  • 2. oyunun yama varmı seriye başlicam ?
  • İkinci oyunun çevirisine bu yaz başalyacağız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saidsrc

İkinci oyunun çevirisine bu yaz başalyacağız.

Süper olur.Merakla bekliyorum. Kolay gelsin şimdiden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bu bölümde gerçekten ciddi emekler var. Keşke İngilizcem çok daha iyi olsaydı da sizlere yardım etseydim. Boş vaktim var hemde. 18 yaşıma geliyorum hala 2 konuşan insanı dinleyince çok iyi anlayamıyorum

Edit: Bioshock 2 ye sorunsuz başladınız diyelim, bir aksilik çıkmaz ise aşağı yukarı bir tahmininiz var mı? Kesinlikle tahmininizi referans almayacağız. Sadece bir yamanın (tabi bu oyundan oyuna değişir) aşağı yukarı ne kadar zamanda çıktığını merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KhaZiggs -- 20 Haziran 2015; 20:05:48 >
  • Oyunun hikayerleri bağlantılımı ? Yani sıra olarak oynama zorunluluğum varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: KhaZiggs

quote:

Bu bölümde gerçekten ciddi emekler var. Keşke İngilizcem çok daha iyi olsaydı da sizlere yardım etseydim. Boş vaktim var hemde. 18 yaşıma geliyorum hala 2 konuşan insanı dinleyince çok iyi anlayamıyorum

Edit: Bioshock 2 ye sorunsuz başladınız diyelim, bir aksilik çıkmaz ise aşağı yukarı bir tahmininiz var mı? Kesinlikle tahmininizi referans almayacağız. Sadece bir yamanın (tabi bu oyundan oyuna değişir) aşağı yukarı ne kadar zamanda çıktığını merak ediyorum.

Bioshock 1'den biraz daha uzun olduğu için çevirisi de biraz daha uzun sürer.

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Lithium

Oyunun hikayerleri bağlantılımı ? Yani sıra olarak oynama zorunluluğum varmı

Bildiğim kadariyla bağlantılı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.