Şimdi Ara

BIOSHOCK TÜRKÇE YAMA (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
476
Cevap
23
Favori
53.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
75 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tr ceviri remasterede uyumlu hale gelebiliyo mu?

gelemiyosa ingilizcesine baslayalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkçe yamayı Remastered sürüm üzerinde çalıştırdım. Sadece Font sıkıntısı var, Türkçe yama çalışıyor.
    Fontu araştırıyorum.
  • İlk oyun bende var çok makbule geçti konuyu derinlemesine anliyacagim sayanizde elleriniz dert görmesin teşekkürler

• 2. oyunun çevirisi neden yapılmadı acaba?
    Düzgün tools mu yok yoksa çevirecek kişilermi yok ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: okazaki

Türkçe yamayı Remastered sürüm üzerinde çalıştırdım. Sadece Font sıkıntısı var, Türkçe yama çalışıyor.
    Fontu araştırıyorum.

hadi bakalim insallah

• Fontu çözemedim bir türlü.
    Gerekli program ile fontları eklememe rağmen gözükmüyor.
  • remastered versiyon geldi diye eskisini silmiştim büyük hata etmişim.
  • Henüz remastered'ı inceleme fırsatım olmadı. İnceleyince son durumu yazacağım.
  • türkçe yamanın dosylarını .exe değil de açılmış olarak yükleyebilir misiniz? Remastered sürümüne uygulayacağım.
  • oyunun tek ozelligi konusu
    oynanabilirligi cok iyi degil
    yani dicem anlamadan tr yamasiz oynanmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: grasp

türkçe yamanın dosylarını .exe değil de açılmış olarak yükleyebilir misiniz? Remastered sürümüne uygulayacağım.

Exe dosyası var olan dosyayı silip üzerine yazarak değil dosyayı yamalayarak çalıştığı için doğrudan dosyaları çıkaramam ama birisi yamayı eski oyuna kurup dil dosyasını ve fontlar için pause.swf adlı dosyayı paylaşırsa deneyebilirsiniz.

İnternette okuduğuma göre remastered'ı eski motoru kullanarak yapmışlar. Yani eski oyunun yamasının çalışması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HK-47 -- 20 Eylül 2016; 10:44:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saidsrc

quote:

Orijinalden alıntı: grasp

türkçe yamanın dosylarını .exe değil de açılmış olarak yükleyebilir misiniz? Remastered sürümüne uygulayacağım.

Exe dosyası var olan dosyayı silip üzerine yazarak değil dosyayı yamalayarak çalıştığı için doğrudan dosyaları çıkaramam ama birisi yamayı eski oyuna kurup dil dosyasını ve fontlar için pause.swf adlı dosyayı paylaşırsa deneyebilirsiniz.

İnternette okuduğuma göre remastered'ı eski motoru kullanarak yapmışlar. Yani eski oyunun yamasının çalışması lazım.

Eski yama çalışıyor sadece font sıkıntısı var. Fontları bu sefer fonts.swf içine koymuşlar.

• okazaki kullanıcısına yanıt
    dosyaları rarlaryıp upload edebilir misin hocam ?
  • okazaki kullanıcısına yanıt
    Hocam font dosyasını nereye atacağız
  • Senolyy1 S kullanıcısına yanıt
    Şuan font dosyasında sıkıntı var, Türkçe karakterleri görmüyor.
    grasp veya saidsrc nün font dosyasını editlemesi gerekiyor. Ben denedim fakat Türkçe karakterler bir türlü gözükmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okazaki

Şuan font dosyasında sıkıntı var, Türkçe karakterleri görmüyor.
    grasp veya saidsrc nün font dosyasını editlemesi gerekiyor. Ben denedim fakat Türkçe karakterler bir türlü gözükmedi.

Olsun en azından Türkçe karakterler hariç sayenizde Türkçe yaptım teşekkür ederim. İnşallah fontta eklenir yakında.
  • Yok mu hiç bir gelişme yamanın remastered sürüm ile uyumluluğu ile ilgili ?
  • Remastered için beklemedeyim umarım kısa sürede uyumlu hale getirilir.
  • FunYouFools kullanıcısına yanıt
    Merak edenler için yama şu şekilde görünüyor oyun içinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whiflack -- 23 Eylül 2016; 23:13:20 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.