Şimdi Ara

BIOSHOCK TÜRKÇE YAMA (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
476
Cevap
23
Favori
53.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
75 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herhangi bir gelişme yok mu hocam son paylaşılan altyazı dosyasını attım ama çok kötü kutu kutu görünmesi en azından tr karakterleri ingilizceleriyle değiştirebileceğimiz (ş yerine s gibi) bir metod söyleseniz remastered çıkacak diye eskisini aylarca oynamadım şimdi de altyazı problemi lütfen yardımcı olun please

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen bende yeni sürümü için yamanın düzgün bir şekilde payalaşılmasını bekleyenlerdenim paylaşan için şimiden teşekürler
  • remastered için uyarlanabiliyormu yama
  • Font sorununun bir çözümünü bulan oldu mu acaba? Yama çalışıyor da remastered versiyonda şu karakter sorunu can sıkıcı..
  • Font sorununu çözdüm. Tek sorun sadece eklenen fontlardaki karakterler biraz sola kaymış bir şekilde. Fakat okumada engel değildir. Daha iyisi ayarlanana kadar şimdilik bu yamayla oynayabilirsiniz. Ana menüdeki fonta Türkçe karakter ekleyemediğimden başka bir font ile değiştirdim.

İndirdiğiniz dosyayı "Steam\SteamApps\common\BioShock Remastered\ContentBaked\pc" klasörüne çıkartın. Değiştirilsin mi uyarısına evet deyin. İyi oyunlar...

İndirin:https://www.mediafire.com/?cwxw7s5nhn5lbkp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okazaki -- 11 Kasım 2016; 8:13:44 >
  • Hocam Selamlar,

Biraz önce altyazıları yükleyip denedim, hiçbir şekilde gözümü rahatsız etmedi, yamayı "Remastered" sürümüne uyarladığın için çok teşekkürler .

Bu arada introdan sonra eğer seste bir sıkıntı olursa, Windows Ses Ayarlarında gelişmiş sekmesinden 24 bit 48000 Hz (Stüdyo kalitesi)'ni seçin.

İyi Shocklamar ;)
  • okazaki kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler hocam,minnettarız
  • doorsclosed kullanıcısına yanıt
    Hocam ben yamayı yapmaya çalıştım ama beceremedim adım adım yazar mısınız nasıl yaptığınız ?
  • PnshR88 kullanıcısına yanıt
    Adım adım yazmaya gerek yok ki. İndirdiğiniz dosyayı yukarıda belirttiğim dizine çıkartman yeterli. Değiştirilsin mi uyarısına Evet dediğinde oyun Türkçe olacak.
  • Oyun hata raporu veriyor malesef.

edit : Yamasız bir problem yok ancak yamayı yaptığım zaman tam menü gelmeden önce oyundan atıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05471E679 -- 18 Kasım 2016; 14:16:16 >
  • Aynı sorun bende de var hocam bende benden kaynaklı sanmıştım

• Çözüm bilmiyorum arkadaşlar, bende hiç bir sorun yok...
    Pencere ekranında açmayı deneyin, sonra tam ekran yapın.
  • Üst sayfalarda yazıldı mı bilmiyorum ama [build - final - pc - Baked Scripts - pc ] klasörünün içine yukarıda verilen dosyaları atarsanız oyun türkçe oluyor şimdi denedim ama bazı harfler kare şeklinde i harfi kare mesela ama şimdilik idare eder
  • Benim verdiğim dosyadaki FlashMovies klasörünün içindeki 2 dosyayı da gerekli yere kopyalarsanız kare sorunu ortadan kalkar.
  • okazaki kullanıcısına yanıt
    Hocam asıl sorun o zaman çıkıyor. Pausepc dosyasında sıkıntı var onu atınca oyun açılmıyor hata veriyor

• Bioshock 2 türkçe yaması hakkında gelişme var mı? :(
  • çok sağolun hocam oyunu yeni indirecem inş yamada sıkıntı çıkmaz.
  • 2.Oyunu çevirebilecek delikanlılar aranıyor.
  • 19yusuf05 kullanıcısına yanıt
    İkl oyunun yaması remastered sürümünde çalışıyor mu ki ??

• quote:

Orijinalden alıntı: PnshR88

İkl oyunun yaması remastered sürümünde çalışıyor mu ki ??

çok sağolsun okazaki arkadaşımız font ekleyip paylaşmış ben 2 gündür sorunsuz oynuyorum. sadece bazı farklı fontların olduğu arayüzlerde (silah satınalma yerinde vardı birtane mesela) kare gözüküyor ama o ekranlardada ne olduğu anlaşılıyor sadece 3-4 kere karşıma çıktı yama gayet yeterli. ek olarak windows 10 da bir ses problemi oldu remastered da sesi 5.1 yaptım kapatıp açınca düzeldi normal bioshock un grafiklerine bakmak için açtığımda aynı ses sorunu ondada vardı bioshock da ses sorununu çözemedim. grafik olarak öyle pek bir fark yok 2 sinide 4k da çalıştırdım normal sürümde oynanır biraz ışıklandırma birde bazı kaplamalar hepside yenilenmemiş kaplamaların. remasteredda çalıştıramayanlar normal sürümü gayet yeterli bir şekilde oynayabilir.

okazaki nin verdiği yama linki :https://www.mediafire.com/?cwxw7s5nhn5lbkp

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.