Şimdi Ara

BIOSHOCK TÜRKÇE YAMA (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
476
Cevap
23
Favori
53.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
75 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

seriye baştan başlamayı düşünüyom
  • Süpriz oldu, elinize sağlık.
  • Said yine güzel bir oyunu bize türkçe sundun emeklerin ödenmez.

Yamada emeği geçen herkeze çok teşekkürler.
  • başta said olmak üzere bioshock Türkçe yaması üzerinde emeği geçen bütün arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ve şükranlarımı sunarım. emek verenler unutulmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alstom41 -- 27 Eylül 2014; 20:44:59 >
  • harika haber insallah testlerde bir problem cikmaz ve yakında linkler gelir
  • Oldu mu şimdi :( anlamadığım halde kısa süre önce netten konusuna baka baka bitirmiştim her iki oyunu...Şaka bir yana elinize sağlık.
  • Emeğinize sağlık
  • Sağolun hocam emeğinize sağlık.İngilizce diye yanaşmıyordum hemen oyunu temin ettim
  • Yama olmadığı için oyuna bir türlü başlamamıştım bugün aldığım en iyi haber diyebilirim ancak 3. oyunda yaması mevcut acaba 2. oyunu da çevirmeyi düşüyor musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoÇü -- 27 Eylül 2014; 22:32:39 >
  • Tebrik ederim. Çok iyi bir iş başarmıssiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elinize sağlık artık bitirebilirim bioshock'u
  • Metascore'u 96 olan ve bana göre efsane oyunlardan birisi, iyi çalışmalar dilerim.
  • gerçekten büyük süpriz oldu. Bioshock 1 ve 2 kuzu gibi steamde yatmakta. Hemen ilkini indirip efsaneye tekrar başlayalım. Darısı 2 ye 3'e :) Uğraşınıza emeğinize sağlık. Sağolun
  • ne kadar teşkkür etsek azdır
  • elinize sağlık
  • Said ve Onur'la yıllardır gerek resmî, gerek gönüllü Türkçe yama projelerinde birlikte çalıştık ve halen de çalışmaya devam ediyoruz. Güzel bir yama sunacaklarına hiç şüphem yok, sizin de şüpheniz olmasın.

Şu ana kadar gönüllü Türkçe yamalarda ve resmi projelerde hem Oyun Çeviri'de hem 23 Studios'ta 30'dan fazla proje gerçekleştirmişizdir sanırım. Tüm projelerde sorumluluklarının bilincinde olup, ellerinden gelen özeni gösterdiler, şahsım adına kendilerine tekrar teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız diyorum. Tıpkı Said ve Onur gibi ekibimizdeki diğer kaliteli arkadaşlar da Türk oyun sektörü için ellerinden geleni yapmaya devam ediyor. İnanın bu işler dışarıdan göründüğü kadar kolay değil, ciddi özveri ve sorumluluk istiyor. Özellikle resmi çalışmaların bambaşka bir sorumluluk istediğini söylemem gerek. Said ve Onur'un da resmi çalışmalardan edindikleri tecrübeleri Bioshock yamasına aktardıklarını düşünüyorum.

Bu arada çalışmalarımızla ve oyunların yerelleştirme süreçleriyle ile ilgili ilerleyen günlerde BSC'de bir röportaj yayımlanacak, bu röportaja yoğunluğumdan dolayı katılamamıştım ama sağ olsunlar Gökhan Halil Düzgün ve Said Sürücü yerelleştirme çalışmalarıyla ilgili detaylı bilgiler vermiş. Ayrıca size ilerleyen günlerde güzel haberler vereceğimizi de söyleyebilirim. Sektörün ilerlemesi için elimizden geleni yapmaya çalıştığımızdan kuşkunuz olmasın. Şimdiden keyifli oyunlar!

• Çok iyi ya, helal olsun size :)
  • Yıllar sonra sonunda çevrildi ha.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Helal olsun , çok teşekkürler. Böyle bir oyunu çevirmekle güzel bir iş yaptınız. Tekrardan oynamaya can atıyorum. Yarım yamalak oynayarak hiç birşey anlamamıştık Darısı 2.oyunun başına İyi çalışmalar diliyorum.
  • Okan bey güzel haberlerinizi sabırsızlıkla bekliyorum.

23 Studios olarak yaptıklarınız kolay iş değil. Ayrıca sormadan edemiyeceğim çıkışna hala 4-5 ay gibi bir süre olan, The Witcher® 3 için özellikle pc tarafına türkçe yama olasılıkları hala olumsuz mu.?

Hiçbir gelişme bu zamana kadar olmadı. En son bildiğim kadarıyla CD PROJEKT RED aral ile iletişime geçecek haberleri gelmişti; nedir son gelişmeler bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.