Şimdi Ara

Bioshock Yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar normal bioshock topicinde de sormuştum bu soruyu ama ilerledi gitti sonra; bi ara düzelmişti sonra yine gitti...

Sorunum Şöyle:

Oyun Full Screen modunda açılıyor; Load ekranına kadar çok rahat ilerliyor; load ekranına gelince siyah oluyor(ama arka fonda çok hafif bir şekilde load ekranı görünüyor karanlık ekranda... Ama oyun hiç sorun çıkartmadan "window mode" da loadingi yapıyor oynuyor (çözünürlüğü ekran çözünürlüğüne ayarlayıp taskbarı autohide yapıyorum öyle oynuyorum)

Sistem ve İşlemim sistemim hakkında bilgi veriyim belki sistemden kaynaklanan birşeydir:

64 bit Vista Ultimate
    Aero temasını kullanıyorum
    Asus MSI m2n4 SLI
    MSI 8800GTS OC edition
    Direct X'in son versyonu yüklü, nforceun ise HL2:2 için çıkmış olan son versyonunu yükledim.

Oyunu bir kere bu programları yüklerken, uninstall yaparken full screende çalıştırmıştı ama bir kere daha denk getiremedim...

Yardım Lütfen Arkadaşlar

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epinox -- 10 Ekim 2007; 9:24:44 >

• yardımcı olmayımu kimse? pencereden mi oynıcam ben hep?
  • oyunun ayarlar kısmında window mode acık mı bi baksana grafikler kısmına
  • 64 Bit olmasından olabilir çünkü 64 bit çoğu oyunda sorun yaratıyor.
  • peki bir çözümü varmı 64bit de oynamak için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epinox -- 11 Ekim 2007; 9:03:59 >
  • onu bilmem ama önce 32 bitte çalıştırıp oyna sonra olursa ararsın çözümünü olmazsa sorun bitte diğildir
  • http://forums.2kgames.com/forums/showthread.php?t=8137

böyle birşey buldum bakalm, deniyim bir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epinox -- 11 Ekim 2007; 9:30:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Borderlands TÜrkçe Yama Yardım
    11 yıl önce açıldı
    Oyun yardım
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sorunu hallettim verdiğim linkten

denetim masası--->Turn windows features 0n/off--->Tablet PC Optional Components i kapatmak gerekiyor... Sonra oyun mükemmel hiç takılmadan oynanabiliyor :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.