Şimdi Ara

Biosta Cd Room Seçilmiyor..!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yardım ederseniz çok güzel olur...

bi arkadaşın pc'ye format atacaktım...

birincil aygıt cd room olmuyor o da device olmuyor orda device yazıyor sönük üstüne gelmiyor direkt geçiyor

bi cd room var bi dvd room var sadece cd room u görüyor

boot sekmesinden birincil aygıtları hep cd room seçtim olmadı

lütfen yardım edin plz

• cdrom degilde mesala floppy seçebiliyonmu...
  • o da var ama o da seçilmiyor

orayı es geçiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkanpolat -- 14 Temmuz 2008; 16:05:24 >
  • Yanlış yere bakıyor olma ihtimaliniz yüksek.First Boot / Second Boot / Third Boot seçeneklerinin arka arkaya geldiği yerden değiştirebilirsiniz
  • olmadı arkadaşlar lütfen yardım edin
  • Bu sorunlu bilgisayarın sistemi çalışıyor mu? ve çalışıyorsa kullandığınız sistem nedir?
  • sen o degiştirmeyi enterle yapmaya çalışıyon demi bazı sistemlerde enterle seçilmiyo o yüzden belki seçemiyosundur (-)tire ve boşluk tuşuna basınca seçiliyo bide öle dene bakalım seçebilecenmi..
  • arkadasların önerdiği yolları dene olucaktır.Cunku ya yanlıs yere bakıyorsun ya da değiştirmeyi bilmiyorsun.
  • amac formatsa masaüstünden tak internet key bul öle at bende öle sorun vardı aynı format zaten degişen bişi yok cd tak keyi yaz o seni direk zaten formata götürüo
  • arkadaslar yenı bır topıc acmıyım banada yardım edermısınız cd yı taktım boot secenegınden cd rom u sectım yenıden basladıgında cd den on yukleme ıcın bır tusa basın yazısı cıkmıyor kac kez resetledım dırek wındows acılıyor wındows yazısı cıktıktan sonra cd romun sesı gelıyor ne yapabılırım
  • KArdeş tek cd rom takıp dene.. Diğerini kurulum bittikten sonra takarsın.. Ayrıca cd yi okuyamıyor olabilir temiz bi cd ile dene..Bi de anakart markası ne ?
  • dostum cd az once yazdım cd yı sıcacık anakart asus p5vd2-vm se pc de hdd ekran kartı 2 adet rem ve cd rom var baska bısey yok zaten
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.