Şimdi Ara

BIOSTA 'MPS REVİSİON' NE DEMEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • imzadaki sisteme sahibim. si-soft sandra yazılımına göz gezdiriyordum anakart bolumunu okurken gozume takıldı.performance tips te mps yi 1.4 e getirin diyordu.
    bende biosa girdim baktım chipset bolumunde mps 1.1 de duruyordu.
    şimdi nedir bu mps. ne işe yarar. bunu 1.1 den 1.4 e getirince performans mı artar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LINEBACKER -- 16 Nisan 2005, 0:48:21 >

• Eğer yanlış bilmiyorsam MPS (Multi Processor Specification) çok işlemcili bilgisayarda anakartın işletim sistemi ve işlemci ile ilgili davranışını belirliyor (HT destekli işlemcilerde çok işlemcili olarak yorumlanıyor). Tahminimce 1.4 versiyonda, işlemciden daha iyi yararlanmanı sağlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DM657 -- 16 Nisan 2005, 0:55:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: DM657

Eğer yanlış bilmiyorsam MPS (Multi Processor Specification) çok işlemcili bilgisayarda anakartın işletim sistemi ve işlemci ile ilgili davranışını belirliyor (HT destekli işlemcilerde çok işlemcili olarak yorumlanıyor). Tahminimce 1.4 versiyonda, işlemciden daha iyi yararlanmanı sağlar.

sagolasın.
    bugune kadar bıosta kurcalamadıgım nadir ayarlardan biriydi.
    2 senedir default halde 1.1 olarak duruyordu. açıkçası buraya sormadan kendim 1.4 e getirecektim ama bir an tırsmıştım.
    şimdi ben bunu gonul rahatlıgıyla 1.4 e getireyim ozaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LINEBACKER -- 18 Nisan 2005, 16:42:51 >
  • Bir şey olmaz benim bilgisayarı aldığımdan beri 1.4'te.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    oem ram ne demek?
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.