Şimdi Ara

Bİosta ve vistada eksik ram görme sorunu ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vista ultımate 64 bit yuklu ve 4 gb ramım var ama bios onu 3.4 gibi yada 3.2 gibi görüyor vista acılınca performans kısmında 4gb ram diye yazıyor ama görev yoneticisinden yada baska bi programdan bakınca 3.4 yada 3.2 gibi algılıyor ramleri bu sorunu nası düzeltirim acaba cok ugrastım ama yapamadım bios updatede yaptım anakartım maksimum 4gb destekliyor sistemim sole
    İşlemci Intel(R) Pentium(R) D CPU 3.00GHz, 3000 Mhz, 2 Çekirdek, 2 Mantıksal İşlemci
    BIOS Sürümü/Tarihi Award Software International, Inc. F6, 06.04.2006
    Yüklü Fiziksel Bellek (RAM) 4,00 GB
    Toplam Fiziksel Bellek 3,25 GB
    Kullanılabilir Fiziksel Bellek 2,15 GB
    ekran kartı 512 mb sapphıre atı 3870 ddr3
    anakart gigabyte 8I945P-Ghttp://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1906

4 tane slot war hepsinde 1er gblık 533mhz ddr2 kingston ram var dual calısıyor gibi gozukuo biostan bi yere mi giripte aktif etcem o kayıp 800 mb ramımı nası yapcam simdiden tesekürlerr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Walkerzzzz -- 18 Ekim 2008; 2:22:17 >

• 64 bit yüklü olduğuna emin misin.Çünkü ancak 32 bitte ram sınırlaması vardır.Bir kontrol edersen sistemi sevinirim.
  • 64 bit systemdede yazıyor biosla alakalı bi sorun mu annamadım bios ve vistadada gezmedigim yer kalmadı ama bi türlü düzeltemedim service pack 1de yüklü
    Sistem Türü x64-based PC

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Walkerzzzz -- 18 Ekim 2008; 2:37:28 >
  • anakartinin konusunu bul. bios ta bir ayarla yapiliyordu ama simdi hatirliyamadim.
  • herseyi denedim biosla ilgili nerdeyse ama ramleri 4gb gostercek bisi bulamadım bi turlu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.