Şimdi Ara

Bioxcin Şampuan Hakkında Sorularım ( Yorumlarınızı bekliyorum )

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
17.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konuyu sağlık bölümünde açmıştım ilgi görmedi, burada cevap gelmesini umarak açıyorum bakalım
    Eğer anlattıklarıma göre bioxcin yerine başka tavsiyeniz olursa söyleyebilirsiniz?.

Beyler dermatologa gidecektim ben saç bakımı ve şampuan için, sonra gitmeye gerek varmı aslında Bioxcin neden kullanmıyorum dedim kendime. Yaklaşık 6 sene önce 2 kutu minoxil almıştım çok az kullandıktan sonra yani yarım kutu en fazla, bırakmıştım. Çünkü bunu kullandın mı hiç bırakmamak zorundaymışsın galiba emin değilim bu yüzden hemen bırakmıştım kısa bir süre sonra, şimdi aradan 6 yıl geçti, bu 6 yıl süresince sadece şampuan kullandım

Benim saç durumumu açıklarsam. Bende çok şükür bir dökülme yok ve saçlarım normal, sülalede de kellik yaşayan yok.
    Saçım ince telli ve yağlı, uzun seneledir fazla sık yıkadığım için yağlı baya ve saçımda değil ama kafa derimde biraz kepek var. Saç durumum böyle

Saçımın fotosunu, videosunu falan çekip eski fotolarla karşılaştırdım bi değişiklik yok çok şükür(ss istemeyin)
    Yaşım 27 bu arada, bir sorun yokken neden bu kadar detaylı araştırıyorsun falan diyenler olabilir belki ama işte sağlık bu, ömrümüz olursa ilerisinide düşünmek lazım. Saçımı uzun süredir kazıtıyom ve 3 numara hep, bana sanki kafanın iki tarafında çok az seyrelme var gibi geldi, ama sanırım foto çekim ışıkla kaynaklı, başka fotolarda öyle gözükmüyor neyse ben de rasgele bir şampuan kullanıyom, hatta son günlerde yeni şampuan almadım evdeki bayan şampuanından kullanıyom
    Bu arada netten rasgele bir resim bulup paintte bahsettiğim bölgeyi size çizdim, resimdeki yeri kastediyorum yukarıda, saçın iki tarafıda aynı ortalama. Şuan saçım 3 numara civarı belki kısa olduğu için öyledir bilmiyorum
    işte örnek resim,http://i.hizliresim.com/JqBO1o.jpg

Neyse kısaca amacıma gelirsek, Benim isteğim saçımın daha kalınlaşıp,güçlenip, daha sıklaşması. saçımın dökülmesini hiç istemiyorum bu yüzden en iyi şekilde bakmak istiyorum
    Yani bir dökülme sorunum yok çok şükür, amacım dediğim gibi saçı daha kalın,güçlü ve daha sık yapmak

Bioxcin'in sanırım 3 çeşiti var. ((genesis,forte,quantum)) başka varsa söyleyebilirsiniz
    forte yoğun saç dökülmesine karşı yazıyor
    genesis de saç dökülmesi problemi yaşayan ya da saçlarını korumak isteyenler için formülü güçlendirilmiş bitkisel bir şampuandır
    quantumda ise saçların ilk yıkamadan itibaren daha kalın ve gür görünümlü olmasını sağlar.

şimdi beyler sizce ben bunların hangisini alayım. forteyi almama gerek varmı sizce, en yoğun diyor yani en güçlü o mu oluyo? ama yoğun dökülme için diyor o
    yoksa genesis mi? orada saçını korumak isteyenler de diyor
    yada quantum mu?

sorularıma geçersem, biraz uzun ama umarım cevaplarsınız

1- Şimdi benim saçımda çok şükür bir sorun yok ve amacım saçlarıma en iyi şekilde bakmak. Ama şimdi Bioxcin'e başlayıp daha kötü olma olasılığı var mı? En iyi bakım yapayım derken eldekileri kötüleştirmesin?
    2 - Yorumlarda sık sık bioxcin süper diyorlar yalnız kullanmayı bırakınca mı yoksa kullanmayı bırakıp başka şampuana geçince mi ne saçta fena dökülme olabiliyormuş
    yani ben bu şampuanı kullanırsam geri dönüş yok, ömrüm boyunca bu şampuanı mı kullanmak zorunda kalacağım? Eğer olduda bırakırsam şampuanın etkileri mi gider sadece, yoksa yanısıra eldeki saçlarıda götürür mü?
    3 - Mesela saçı 2 hafta şampuanlamadım hiç, hemen etkisini yitirip bir dökülme falan yapar mı, sık sık mı kullanmak zorundayım?
    4 - Birisi yorumunda bu şampuanı kullanırken banyoda omuzlarına falan gelmiş, omuzlarında kıllar çıkmış adamın, cidden böyle yapar mı?
    eğer böyle birşey yaparsa, kaşıma ve sakallarıma gelirse nolacak?
    5 - Mesela berbere gittim saçımı kestircem veya saçıma fön yaptırcam. Saçı yıkayacaklar ve şampuan kullanacaklar
    ben şimdi her berbere gidişimde saç kestirmek veya fön yaptırmak için, yanımda şampuanımı mı götüreceğim bununla yıka mı diyeceğim çünkü başka şampuan kullanıyorlar berberler?
    6 - Uzun süreden beri saçımı kazıtıyom bazen ve 3 numarada tutuyom, saç böyle çok kısayken daha mı etkili olur acaba şampuan?
    7 - Fön her zaman yaptırmam, evde kendim tararım genelde wax sürerek, şampuanla saçı yıkayınca saç nasıl oluyo yani wax sürmek için nasıl sizce, yumuşatıyomu saçı?
    ayrıca wax türü şeyler kullanabilirmiyiz bu şampuan sırasında, bir zararı olur mu?
    8 - Serumu falan varmış bunu almama gerek yok diye düşünüyorum sizcede öyle mi?
    9 - Piyasada en iyi şampuan bioxcin mi benim isteğime göre kullanabilceğim en iyi şampuan bu mu?
    10- Ben şimdi bir şampuan kullanıyom, bioxcin'e başlarsam diğer şampuanı bıraktıktan kaç gün sonra bioxcin'e başlayayım?
    11- Eğer hiç bırakmıcaksan kesin başla diyormusunuz?

• Üşenmedim sonuna kadar okudum. Benimde kafamı senin soruların kurcalıyor şuan heden şoldırsın klasik şampuanı nı kullanıyorum ama memnun değilim onceden badem yağlısını da kullanıyordum ondanda memnun kalmamıştım hatta onun şuan yarısı duruyor sanırım şampuanların saça etkisi fazla yok beslenmeyle alakalı oldugunu düşünüyorum onun için klasik bakım şampuanı bitince badem yağlısını bitirecem sonrasında artık baska Şampuan alırım. Hatta seninle irtibatta olalım sen hangi şampuanı almaya karar verirsen banada söyle. Bu yüzün için neler yapıyorsun.?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • devlet hastanesinde cildiyeye gittim anlattım

1 - Saç derimde kepeklenme için Kadolin 125ml kepek ve yağlanmaya karşı saç bakım şampuanını verdi (27tl eczaneden aldık)
    Benim de saçımın derisinde kepek var ve saçım yağlı

2- Şampuan olarak ise, ben önce bioxin dedim nasıl olur, saçı falan koruyomuş bioxine başlayımı dedim
    Doktor benim vereceğim şampuanda koruyo dedi ve verdiği şampuan Dermalute ph 5.5 250ml all hair types, saç koruma şampuanını verdi (29tl eczaneden)

kısacası bunlara başlıyorum bugünden itibaren, dermalute fiyatı bioxine çok yakın bakalım nasıl olacak, bir sürü vitamin varmış şampuanda

istiyosan googlede araştır bunları kafana yatarsa sen de tanıdığın eczaneden alır başlarsın

@PüsküllüBela

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi csoyun -- 1 Şubat 2017; 17:57:14 >
  • Dışarıdan müdahale ile saçı ne kadar koruyabilirsin ki yani saçın çevresel etkenlere dayalı dökülüyorsa tamam ama genetik veya vitamin eksikliğinden kaynaklanan dökülmeye şampuan sprey krem nasıl çare olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jagler parfüm hakkında sorum var
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.