Şimdi Ara

Bip Görüntü Kalitesi Gerçekten Çok Güzel!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Karantina sürecinde evden çalışmaya başlayınca online toplantılarımı yapmak için skype gibi uygulamalar kullanıyordum ama görüntü kalitesi iyi değildi sürekli donup kalıyor.Bir de Bip uygulamasını deneyeyim dedim doğrusunu isterseniz ben de bu kadar iy olacağını tahmin etmiyordum görüntü çok net grup toplantılarını rahatça yababiliyorum. Web ve mobil içinde kullanilabiliyor. Bunu keşfetmem güzel oldu sizede tavsiye edebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ephesus -- 2 Nisan 2020; 15:46:29 >

• ben deneyebilirim görüntü kalitesi iyiyse eğer
  • bu corona muhabbetleri yokken, zoom, skype, facetime gibi bir çok programdan ülke içi, dışı farklı operatörler arası rahat ve kaliteli görüntülü görüşme, zoom ve skype ile toplantı yapıyorduk ancak corona sonrası artan kullanım ile birlikte hem görüntü kalitesi düştü, hemde ara ara kesik gelmeler olmaya başladı, bip ülkemiz dışında kullanılmadığı ve hatta ülkemizde bile pek kullanılmadığı için yeterli bant genişliği hala verebiliyor, ancak kullanım artarsa internetin doğası gereği oda kalite düşürmek zorunda kalacaktır.
  • Turkcell'in geliştirdiği uygulamalar arasında bence en iyisi BİP. Gerçekten çok farklı ve yararlı özellikler barındırıyor. Türkiye'de yaygın olarak kullanılsa kesinlik ilk tercihim olurdu.
  • Evet Bip görüntüsü kalitesi baya iyi daha önce ben fotoğraf gönderirken kullanıyordum çözünürlükte bozulma olmuyordu. Şimdi de online toplantılar için kullanıyorum. Turkcelli olanların datasından da yemiyor
  • Evet bayagı güzel kalitesi. Ayrıca bana sınırsız bip ve whatsappda verdiler bol bol konusulur böyle.
  • Bip yıllardır kullanıyorum. Görüntü kalitesi çok iyidir. Kıtadan yememesi ise en güzel özelliği. Yazları 30gba yakın kota kullandığımı bilirim görüntülü arama ile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok güzel bir laptop
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Turkcell iyim. 1 yıldır kullanıyorum bana gore goruntulu konusma da ses ve goruntu kalıtesı berbat ve iğrenç

Bip den bip e aramada sorun yok super
    Bip den heryone aramada da sorun yok super

Ama goruntulu konusma sı beş para etmez.

Sorun benım telefonda mı acaba die baska telefonda da denedim aynı

WhatsApp ın goruntulu konusma kalitesi daha güzel

Tek cezbeden yani turkcell liye bazı tarifesinw bip in ücretsiz olması int. Den yemiyor olması başkada bişey i yok

• İyidir hoştur.

• bipte sıkıntı var 1 aydir aramalari bipten al yaptigimda bazen telefon çalmiyor ama arandi diye bipten msj dusuyor arayan kisiler ulasamadigini soyluyor bazen ama yinede memnunum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hmm..

Neredeyse son 1 aydir bende bazen TT hattımı cihaza taktığımda Turkcell hattımın aramalarını bipten al yaparak kullanıyorum. Öyle birşey olmadı hiç. Acaba güncelleme falan mı geldi ki.

• Bip trafiğini Turkcell sadece kendi şebeke içinde çalışıyor ve muazzam bir kullanım oranı da yok. FHD bile görüntü transferi yapabilirler, kalitenin iyi olması gerekli zaten hani.
  • Bütün sırrı bozdunuz güle güle bip

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Valla Hersey guncel kanka yanliz telefondanda olabilir bu durum bir şekilde bipi uyku durumuna aliyor olabilir telefonum bunu çözemedim hersey açik gözukuyor birde bayadir tl yuklemiyorum telsiz borcu birikti bunun icinde olabilir

• 11 yıl sonra hortlamış hesap.
  • son zamanlarda zoom uygulamasının güvenilirliği sarsılmaya başladı. o yüzden ben onu çok tercih etmiyorum skype ya da bip daha iyi bence
    ama ikisini de kıyaslayınca bip görüntü kalitesi gerçekten muazzam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.