< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 26 Nisan 2021; 14:9:14 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bip Hediye Avı! (67. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Diğer uygulamasında 4000 mesaj atmam gerekiyordu. Oto tıklayıcı kullandım. Banladı beni. Gitti günlük 1 gb. Bu hafta 7 güne yayayım barı yine banlamasın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
4000mesaj istediğinde yapmayı bıraktım. baktım 2500 mesaja düşürmüş. yine yapmıyorum. 1000 yapsın bakarız.
Bakalım gecen hafta 240bin yaptım. İlk 5000 içerisindeyim. 90 günlük dev paketi kullanıyorum, 56 günüm kaldı. Son 30 gün içerisinde yükleme yapmadım. Yüklenecek mi göreceğiz
-
Son 30 gün içinde paket yüklemedipim için hediye vermedi. Kim 20gb ile bil kazanda üçretli olmuş tamamen. Bipten ücretsiz internet veren kaldımı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sanırım şuan yok, kalmadı.
Bip yıldızları kalmış bir tek.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
iyi haber hocam
bil kazan haftalıktı aylık oldu. ayda bir kullanabilirsin.
kim GB ister üçretli olmuş
5000 mesaj atmam gerekiyordu, mesaj sayım 2318 de kaldı 4 gündür ilerlemiyor. Mesajları yönlendir diyerek atıyordum. Bu sorunun çözümü var mı?
-
12 Aylık Paket Kullanırken de 25 TL yükleme şartı koşuyorlar mı?
Arama yaptığım zaman puan kasamıyorum, sizde durumlar nasıl?
-
bipten bipi arıyorsun değil mi?
Evet hocam. 6 saat geçti puan 0 gözüküyor. 2 hattım da turkcell.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xiandw -- 6 Haziran 2021; 0:9:59 > -
hocam bilmiyorum bende puanlar işliyor bir arayıp sorun
Şuan gelmeye başladı puanım 53k gözüküyor. Saatte 18k puan geliyor. Geceye kadar 100k puan kasmayı düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xiandw -- 6 Haziran 2021; 18:5:23 > -
Hediye avı ve sürpriz noktada var hocam. Onun dışında bipte ücretsiz internet veren yer kalmadı ne yazık ki.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sıralamaya girdim GB ne zaman gelir?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xiandw -- 7 Haziran 2021; 11:12:50 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X