< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bip Hediye Avı! (68. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Yarın 5 GB almaya puanım yetiyor. Az önce hattıma 45 TL yükledim. TL yüklediğim için yarın fazladan 5 GB alabilir miyim?
-
hayır, 5gb yüklendikten sonra TL yükleseydin olurdu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anladım hocam, yanıt için teşekkürler.
-
40 gündür paket almıyorum diye dün haftalık 5GB gelmedi. Bugün 35 TL üzeri paket alsam bu haftaki 5 GB hakkımı alabilir miyim? Puanım yetiyordu.
-
Evet perşembeye kadar yükleme yaparsanız bu haftaki internet ödülünü almaya hak kazanırsınız.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yanıt için teşekkür ederim hocam. 5GB hediyem geldi, TL yüklediğim için umarım ekstra 5GB de gelir beklemedeyim.
-
Rica ederim. Extra haftalık 5 gb gelmez çünkü son yükleme üzerinden 30 günü geçirmişsiniz bu durumda yükleme yapıldığında tek ödül verir.
yükleme yapmadığın zaman hediyeni vermediğinde gelen mesajdan sonra yükleme yapınca iki kere 5gb veriyordu. yaklaşık bir sene önce falan böyleydi yani. sistem hatasıydı galiba.
buldum hatta mesajı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 7 Temmuz 2021; 0:0:38 >
Dijital operatörden 12 TL ye günlük 6 GB aldım 3 adet. 36 TL vermiş oldum, bip yarışından ekstra 5 GB gelir mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xiandw -- 19 Temmuz 2021; 21:25:28 > -
Hayır, tek seferde en az 25₺ değerinde paket almalısınız.quote:
Orijinalden alıntı: xiandwDijital operatörden 12 TL ye günlük 6 GB aldım 3 adet. 36 TL vermiş oldum, bip yarışından ekstra 5 GB gelir mi?
Faturasızda en az yükleme koşulu 25₺'den 40₺'ye çıkmış.
Dev 80 kullananlarda sistem nasıl olacak ki, 1 ay mı yararlanabilceğiz kampanyadan
Ağustos ayından itibaren faturasız hatlarda kampanyadan faydalanabilmek için en az yükleme koşulu 40₺ oldu hocam onun için sistem saymaz normaldir.quote:
Orijinalden alıntı: __kadıköyRAP__
Bu mesaj silindi.
Bu hafta 5 GB gelmedi, alan oldu mu?
saat 13'de gelmiş bana
-
-
Bu konuyu ben açmışım ya Allah Allah
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X