Şimdi Ara

Bip Sesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba. benım bilgisayrımda söyle bir problem var. kesik kesik ama neredeyse aralıksız ve elektirik acık oldugu ssürece davm eden bir bip sesi geliyor.

yani kesik kesik sayılmaz neredeyse tek ses gibi ama arada cok az bi süre var. tııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrtttttttttttttt gibi :) insallah açıklayabilmişimdir.. herseyi soktüm taktım ama nafile...

• Bu bip sesi makina açılmadan geliyor ve makina açılmıyorsa ve PC Speaker'inden geliyorsa bu bir BIOS hatasıdır. Bios Hataları Ve Çözümleri konusunu inceleyin.
  • "tırt" pek bios arızalarını tasfir etmekte kullanacağımız bir anlatım türü değil... Bunun bir bipleme olduğundan emin misin? birrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrp falan deseydin bari Tırt deyince işlemci veya ekran kartı fanına kablo değiyormuş gibi bir izlenim bırakıyor. "Elektrik açık olduğu sürece" demen de önemli bir etken zira bilgisayarı açtığında bios sesi hemen gelmez. Bios testlerinden hemen önce gelir. Ses fanların dönmeye başlamasıyla başlıyorsa bir kontrol et derim. Kablo falan değiyor olmasın fanlara. Bios sesi olduğuna kanaat getirdiysen nihat arkadaşın verdiği bağlantıdan bios seslerine bak ve sana en yakın olanı bul. Kolay gelsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arama esnasında dıt dıt sesi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.