Bildirim
bip sesi
Deeyaple Bluetooth hoparlör, küçük, taşınabilir müzik kutusu, 5.3 IPX7, su geçirmez, kablosuz, stereo eşleştirme, eller serbest konuşma, RGB ışık, dış mekan, kamp, bahçe, parti, seyahat için, %50 ses : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQLT78BK?ref_=pe_111927571_1111269711_fed_asin_title
7 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Yok hoparlörden dir o bendede oluyodu.Hoparlör fazla kalite olmayınca arada cızırtılar geliyo -
cızırtı değil yahu bip! bi tane ve tiz. çok kısa. bip bitiyo ne kadar aralıklı anlamadım random gibi -
yine geldi -
Uzaylılar sinyal göndermiş olabilirler.Hustın de bakim prblem varmı -
almayın ciddiye siz valla yahu insan çıldırıyo. sürekli ne zaman gelcek die bekler oldum -
hard diskten filan değil çok uzaklar birbirine karıştırmam mümkün diil. hoparlörden geliyor yani. bi ara kullandığım programlardan zannettim açılış kapanış vs. diil
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- sistem belirtilen yolu bulamıyor
- 6 köşeli yıldız vida nasıl açılır
- bilinmeyen usb aygıtı (aygıt tanımlayıcısı isteği başarısız oldu)
- telefon kablolu kulaklığı görmüyor
- anakart sarı ışık
- suya düşen telefon
- donanım sanallaştırma nasıl açılır
- silinen dosyaları geri getirme
- modem kurulumu
- dlss nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X