Şimdi Ara

BIQUAD ANTEN YAPIMI ÖNEMLİ !!!!!!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
2.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Biquad anten için 200*200 mm saf bakır levha kullansam sorun teşkil edermi parçalamak istemiyorum levhayı

yıldızı 35 mm göre büktüm ne olur verim düşermi illaki 30 mm mi olmalı

Usb adaptörü haşlamak istemiyorum yanlış bir şey yapıp bu şaselenecek kablo uçları hangileri

Üst Konuya baktım ama en Önemli detayı deyinilmemiş canlı uç büktüğümüz yılıdızın ortasına lehimleniyor boru içersinden geçen geri kıvırdığımız saçakllı teller boruya değmelimi Usb adaptöre zarar vermek istemiyorum

N konnektor kullanıp biquad anteni yapmak istiyorum fakat dikkat etmemiz gereken bazı yerler var levhanın hangi kısmına şase yapmamız gerekiyor
    örneğin bu resimde canlı uç haricinde 2 . bir bakır tel daha lehimlenmiş n konnektöre bunun sebebi nedir kart yanmasın diye şasemi yapıyor bizdemi böyle yapmalıyız
     BIQUAD ANTEN YAPIMI ÖNEMLİ !!!!!!!!!!!!!

Cevap yazarsanız sevinirim

Teşekkürler

• mrb, ölçüler çok önemlidir oranları mutlaka tutturmalısın, 1 mm bile büyük kayıp ve ya kazanç yaratabilir çünkü 2.4 ghz, bildiğimiz 100 mhz gibi çalışan radyolar gibi değil daha hassastır.

2. olarak antene ne yaparsan yap, yıldırım düşmedikçe ya da antene 220 voltu verip kısa devre vs yaptırmadıktan sonra usb adaptörüne birşey olmaz.

3. olarak kıvrılan o kısım boruya mutlaka değmeli.

4. olarak bence direk n koyma mesela 10 cm kablo kullan daha sonra konnektör ekle. Öbür türlü milyon sorun çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThisisaNightmare -- 31 Mayıs 2008; 15:24:46 >
  • saol hocam
    Cihaz yanmıyacaksa eyer sorun yok ozaman
    Ben aslen kablo kullanacaktım dediğin gibide pigtail kabloyu parçalarsam bir daha n konnektöre bağlıyamam edevat yok özel pense diye n konnektörle yapmaya karar verdim kabloyu değil bakır teli gibi burada bulmam çok zor

birde kafa karıştırıcı bir durum var benim bildiğim 30.5 mm 3.5 cm eder
    cetvel var kunpas yok 30.5 mm :::: __? 3 cm' Yİ yarım mm geçecek şekilde mi ???( olacak kusuda bakmayın
    eyvallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filistinliibo -- 31 Mayıs 2008; 15:38:56 >
  • bir yardımcı oluverin yaw

saygılar

• 30.5 mm 3.05 cm eder..3 cm' Yİ yarım mm geçecek şekilde olacak...
  • saol Arkadaşım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.