Yaklaşıl 5 senedir z5 premium kullanıyordum. 2 aydır note 8 pro kullanıyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bir akıllı telefonu kaç yıl kullaniyorsunuz? (14. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
aynı problemi yaşıyoruz :D töbe bi daha huawei almam iphone alsak şu problemi yaşamazdık, o kadar para veriyoruz cihazın soketi dandik.
-
6 sene samsung galaxy s5 kullandim.
Son bi kac ay redmi note 8 kullaniyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bozulana kadar kullananlar grubundayım. Para olsa her sene değiştiririm ama
-
Emekliliğim geldi diyen iphone 5.
2012’de alınmıştı.
Ancak bir telefonu 4-5 yıl kullanmalı. Azı israf, çoğu işkence :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bizimcity -- 1 Aralık 2020; 20:25:4 > -
şimdilik 4-5 sene yakında yakında daha inebilir
-
17 yaşımdan itibaren bu 3. telefonum ilkini 7 yil ikincisini ilk akıllı htc one m7 7 yıl kullandım, annem hala kullanıyor, şuan huawei p20 pro 1,5 yıl oldu, bütün telefonları kendi kazandığım parayla aldım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malchik -- 1 Aralık 2020; 20:29:20 > -
samsung note 4
4.5 yildir kullaniyorum, pancar motoru gibi takir takir calisiyo masallah. Ben de kullanilmaz hale gelene kadar kullananlar grubundanim.
İPhone 7 Plus Türkiye’ye ilk geldiğinde aldım. Halen kullanıyorum. Elma logosunda kılcal çizik dahi yok. Sadece bataryası değişecek. Ayrıca servis-tamir asla görmedi. -
İphone 7 2017 ocak 17de almıştım hala kullanıyorum 2021de yüksek ihtimal daha üst versiyon bi iphonea geçeceğim.
Son 4 telefonumu minimum iki yıl kullandım.
Şuanki samsung note üç yıl oldurdu ve bu ay dördüncü yılına girdi. 12 mini çıkınca değiştiririm.
Samsung note'dan önceki iPhone 6 da 2,5 sene kadar kullandım ama kamerası kırılınca orjinal taktırmamıştım, telefon resmen iPhone olmaktan çıktı..
iPhone 6 ise anakartı yanan Nexus 4 yerine almıştım. Telefonsuz kalmıştım, hemde iPhone çok güzeldi.
Nexus'dan önce iPhone 4 vardı. Şu şebeke sorunları can sıkan telefon.
Ağustos 2017’de iphone 6 almıştım. Batarya performansı, iyice düşmüş olmasına rağmen hala kullanıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadlight54 -- 1 Aralık 2020; 20:39:42 > -
4 Yilda bir iPhone yenilerim -
İphone 6
4 yıldır ben kullanıyorum
Benden önce 2 yıl da eski sahibi kullandı. Yenisini alacak duruma gelene kadar devam :) -
En uzun süreli İphone 7 oldu ayrıca ilk ios deneyimim olmuştu 2021 şubatta 4 sene olacak bozulana artık bırak beni diyene kadar devam kılcak çizik dahi yok bataryayıda değiştim akar aga -
huawei p9 lite 3 sene oldu...
16gb alan yeterli olmuyor malesef. Eğer uygulamaları hafıza kartına atabilseydim yeni telefon arayışında olmazdım.
-
Bataryası ölmedikçe minimum 3 yıl, bataryası erken ölürse de batarya değiştirip devam ediyorum.
-
Nokia 6600 : 2 Sene
Nokia 6085 : 1 Sene
Nokia N96 : 1 Sene
Nokia N97 : 3 sene (en çok özlediğim telefonum)
Samsung Note 2 : 3 sene (Güncelleme vermediler diye mecburiyetten bıraktım sağlam telefondu.
iPhone 6s Plus : Nerdeyse 5 sene olacak Maşallahı var bi bataryayı değiştirdim hala kullanıyorum eğer değiştirirsem yine iPhone alırım. -
En uzun kullandığım Samsung Note 4 oldu: 2014-2020
Bu yıllarda 1 kez ekran değiştirdim, 2 kez revize ettim, 1 kez pil aldım, 1 kez de kasa yeniledim.
Tekrar ekranı kırınca (revize ekranlar gorilla glasstan mahrum olduğu için çok dayanıksız oluyor) ve batarya ile kasa değişikliği masrafı da çıkınca ve de sonraki yıllarda güncelleme ile olduğunu düşündüğüm şebeke problemi peydah olduğundan yenilemekten vaz geçip geçtiğimiz ay Poco F2 Pro aldım, çok memnunum.
Aksilik olmazsa uzun yıllar kullanmayı düşünüyorum.
Bir daha asla da Samsung almam diyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 35bucuk -- 1 Aralık 2020; 21:1:1 > -
Bozulana veya kullanılamaz hale gelene kadar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X