Şimdi Ara

Bir akıllı telefonu kaç yıl kullaniyorsunuz? (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.812
Cevap
9
Favori
115.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5 yıl oda yazılım desteği bitmese devam ederdim

• İlk telefonum 5130 du 5110 sun almanya versiyonu 8 ay kullandım

az yılan rekoru kırmadık.

sonraki telefonum 3210 du antensiz hayata geçiş mutluydum onu orta 2 ye kadar kullandım

orta sona geldiğimde 3510i aldım :) onuda lise 1 in sonuna kadar kullandım.

Ardından efsaneler efsanesi 6600 :) bununla liseden mezun oldum. sanırım 2yıl kadar kullandım.

Mezun olduğumda Babamdan kalan bir 7610 kullandım 2 sene.Ardından üniversitede yine Nokia e63 kullandım .

klavyesi mail kutusu msn messenger whatsapp sınırsız sms gibi birçok şeyi sonuna kadar kullanmıştım.Üniversite 3 e kadar kullandım 2.5 sene kadar. Sonra İphone 4s kullandım. Uzun bir süre 6630 ve e63den sonra en sevdiğim telefonumdu.Garageband da müzik kaydından tutun daha bir çok şeyi bu telefonla yapıyordum.Kamerası zamanına göre gerçekten çok iyiydi.Yaklaşık 3 sene bu telefonu kullandım. Sonra samsung s5 aldım kendime fakat askere gideceğim için sattım. Eski bir 4s aldım 6 ay askerde onu kullandım. Ardından dönünce Lg g3 almıştım ilk android telefonumdu çok sevdim inanın. Tüm nimetlerinden yararlandım içine Debian işletim sistemi kurmaktan tutun pop oyunları nintendo oyunları vsvs neler neler yüklemiştim. Ardından İşe başladığım ilk sene Huawei mate9 aldım. Kamera efsane işletim sistemi bataryası telefona kusur bulacaksak video performansı azcık daha iyi olsa rakipsizdi. Tam 4 sene kullandım. Ardından geçenlerde iPhone 8plus a geçtim video için. Fakat ön kamerası mate 9 dan sonra o kadar kötüydüki. Allah kahretsin dedim ve bela okuya okuya iPhone 11 aldım.

• 7 yıldır kullanıyorum. Asus zenfoni 5. bataryayi dahi degistirmedim. 1800 mah full dolu iken ve surekli telefonu kurcalarken 2 saat gidiyor şarjı.

Vallaha iyi saglam çıktı bu telefon galiba rekor bende burada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önceden ortalama 4-5 yılda son raddeye kadar kullanir sonrasında yavaşlar ve kapanış olurdu. Suanki 2 yıl oldu . Bundan sonra TR de yeni bir ürün alacağımı sanmıyorum daha fazla vergi vermemek için hep IMEI çakıp kullanacağım telefon alırdım.
  • Su andaki telefonumu 3 seneye yakindir kullaniyorum. Huawei Mate 20 Lite. 2018 sonuna dogru cikmisti saniyorum. Gayette memnunum. Bozulmadi ise, islevini görüyor ise, gittigi yere kadar kullanirim genelde de.

• 2018 Ocak ayından bu yana Xiaomi Mi6 kullanıyorum gayet memnunum.

• 2 sene w910i
    2 sene gio
    2 sene s3
    4 sene s5
    2 senedir de A50

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tirabzonli -- 28 Ocak 2021; 20:25:18 >
  • 7+ kullanıyorum üç senedir. Keşke zamanında 32 GB tercih etmeseydim. Artık yetmemeye başladı. Sanırım 11’e dikey geçiş olacak  

• 1100
    6630
    6300 a benzer bir nokia. Bunlar kısa süreli bunlundular sonra lise 2 gibi samsungun kayarlı modelini aldık j700.
    Lise bitti üniversiteye geçince C6 aldım, klavyeli kayarlı bastırmatik nokia. 3 sene civarı kullandım o c6yı, ama kör oldum internetten birşey okumak imkansızdı.
    Sonra abimin eski ip4 ünü aldım 4 sene kullandım, bir arkadaşıma hibe ettim, sanırım hala kullanıyor.
    Patron 2017de j7 prime hediye etti. Hala kullanıyorum pil %88, herhangi tamir veya tadilat görmedi. Hafıza yetersiz geliyor malesef. Eski resimlere artık bakılmıyor, bazılarının yarısı gri, bazıları hiç açılmıyor. Kamere kötü. Ama şahsen en önemlisi artık güvenlik yaması güncellemelerini almıyor. Yoksa cayır cayır kullanıyorum, hiç şikayetim yok. Telefona para bağlamak manasız gelse de bu yıl mecburen yeni telefon alacağım. Xiaomi mi 10t hoşuma gitti fiyatı düşerse ondan alacağım sanırım.
    Ortalama 3 yıl kullanıyorum anlaşılan.

• Lg Optimus L7 1 yıl

Lg G pro lite 9 ay

Samsung Galaxy S4 6 ay

Nokia Lumia 1320 1 yıl

Lenovo Vibe P1m 1 buçuk yıl

Vestel 5530 1 buçuk yıl

Vestel E4 6 ay

Honor 9 lite 4 ay

Oppo A5 2020 6 ay

Samsung A21S Yeni aldım

• 7 plus 3 bitti
  • 5 yıldır iphone 6s kullanıyorum. yeni telefon almam lazım, 3500 tl ye samsung m51 alsam 4-5 sene gidermi? yeni iphone 10 bin tl vermektense 5 yılda 3 android telefon 3 adet sıfır telefon kullanmış olacağım, böyle andorid alsam daha mantıklı olmazmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurakLEE -- 31 Ocak 2021; 21:4:18 >
  • 2016-2020/06 ya kadar 4 yıl boyunca lenovo a7000,

2020/06 dan beri de evveliyatında 2 yıl kullanılmış xiaomi redmi4a

• OnePlus 6 , 3 yıldır kullanıyorum

• Ortalama 2 yıl
  • Samsung galaxy trend plus kullandım 1.5 yıl

samsung'un bi tuşlu telefonu vardı onu 1 sene kullandım hala duruyor çok iyidi

s3 mini 1.5 2 yıl filan

şimdi de a20 kullanıyorum 1.5 yıl oldu hala gayet iyi sadece arada bir aşırı derecede fazla kasıyor o da artık olsun aldığımdan beri 1 kere sıfırlamadım onun dışında cillop gibi

• BurakLEE kullanıcısına yanıt

Android 1 2 yıl gider diye bir şey yok. Ben Casper ı 3 yıl kullandım mesela. 1, 5 yıldır da Samsung kullanıyorum. Babam 5 yıldır Sony kullanıyor. Kardeşim 4 yıldır Samsung j7 kullandı. O Applecı gençlerin uydurması.

• Yaklaşık:

Nokia C6 3 sene
    Nokia Lumia 520 6 ay
    Nokia Lumia 925 1,5 sene
    Sony Xperia C4 1 sene
    Sony Xperia X 3 sene
    Xiaomi Redmi Note 9 Pro 1 ay
    Xiaomi Poco X3 3 ay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marcus Glory -- 3 Şubat 2021; 18:56:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.