Şimdi Ara

Bir apaçi daha pert oldu. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
4.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • honda zaten şahinden inen adamın arabasıdır... kusura bakmayın ama öyle...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onurusl

quote:

Orijinalden alıntı: KaymaklıLokum

Bunları kullanan normal kullanıcı kalmadı zaten. Hepsi sattı apaçilere. Japonya, türkiye, çin fark etmiyor direksiyonlu fotoğraftan belli kullananın apaçi olduğu.

Aynen öyle kardeş hiç bulaşılmaz bu arabalara

alman arabası almalı dimi daha iyi :D seni trol seni :D sayfan alman alman gidiyor az kaldı..:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: sissil

honda zaten şahinden inen adamın arabasıdır... kusura bakmayın ama öyle...

reno ne emekli memur arabası mı heheyy :D böyle düşünmeyin şu onurusl nikli trolden farkınız olsun ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: upliftingsky

quote:

reno ne emekli memur arabası mı heheyy :D böyle düşünmeyin şu onurusl nikli trolden farkınız olsun ;)

Aynen öyle emekli memur arabası... Çünkü parasının kıymetini memurla emekli bilir...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: upliftingsky

quote:

Aynen öyle emekli memur arabası... Çünkü parasının kıymetini memurla emekli bilir...

hocam citroenler e kim binebilir birde cok merak ediyorum yıllardır ya bu fiatlara kim biniyor bir kriter var mı biz bine bilirmiyiz? neyse..

• quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

Arkadaş bura Türkiye değil.

Japonya.

Burası japonya ise fotoğraftaki kişi sürücü olamaz.
    Japon araçları sağdan direksiyonludur.
    Trafik sağdan akar.
    Tayvan gibi bir yere benziyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalnız ilk fotoğrafın forumdaki cevaplara karşılık olarak efsane olma potansiyeli var gif olarak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygthnzrl1

Eline direksiyon biri almış dışarı sarkıtan biri sizin için yeterince apaçi değilmi daha fazla ne olması gerek ?
    Aracında hiç bir modifiyesi molmayan ama sürekli makas atan laf atan ara gaz veren insanlar apaççi sınıfına girmiyorda normal sınıfamı giriyor sizce.
    Cahil oldugum için bilmiyorum aydınlatırmısınız sayın çok bilmiş.

Cahıllıgını kabul etmekte bı erdem :) aydınlatayım barı. İzmır ve Antalyada prof foto çekımlerı yapan bırı oldugum ıcın bu tarz fotolara uzakta değilim. Bu adamın bu şekilde gitmesi apaçi oldugunu gostermez .Air suspansıonu olan bı araç sağını yatırıp solunu kaldırırken foto çekıldi diye yolda öyle gitmediği gibi tamponu sökük foto çekilen araç tamponsuz gezmediği gibi bu araçta arkadaşlarla buluşmaya gıderken dıreksıonumu çıkarayımda e5 benı ızlesın mantıgında mı gezmiş oluyor ? Bu fotoğrafın ne şartlarda çekıldıgını bılmıyoruz hususi foto çekimi için yapılmış olabilir kaldı kı yoldan geçen biri bile şans eserı çekmiş olsa bu kaza o fotoğraftan kaç dakıka sonra oldu yada o fotoyla alakası varmı onu bıle bılmıyorz. Belkı yolunda gıderken onune bişe çıktı kırdı vurdu. Modifiyeli bir aracın hız, makas, yarış şartları dışında kaza yapma olasılığı yokmu ?

2. olarak yolda makas atıp saçma hareketler yapan araca bu fotoğraftan nasıl geçiş yaptınız anlamış değilim ama ben bu konuya deyinmedim bile. Sorsaydınız sizle aynı görüşte olduğumu anlardınız. olunda giden modlu bir arac apaçi olmadığı gibi saçma hareketler yapan stok bir araç son derece apaçidir.

Şimdi size özetleyecek olursam bir fotoya ve bir kazaya bakıp arabanın süsüne göre değil kazanın oluş şekli ve delillerine ( video) bakarak yazın. Bir insanın modifiye sevmesi apaçi olduğu anlamına gelmiyor.

• Hayatımda gördüğüm en kötü jant modeli..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu araca binmek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekirTemel

Şu araca binmek.

Akıl kârı değil :)

• Onurusl kullanıcısına yanıt
    (:

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Caaanım civic gitmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şıh Hazretleri

Zerre acımadım, beter olsunlar. Böylelerinin hepsi millete zarar vermeden yokolur gider inşallah.

hayırlı beddualarınız için teşekkür ederiz ama duanız japonyaya yaradı. malesef olay japonyada oluyor.
  • mevsimsiz_kar45 kullanıcısına yanıt
    Fena mı hocam işte, en azından dünyadan bir mahlukat kesildi

• quote:

Orijinalden alıntı: BekirTemel

(:

Audi👍

• bunlar yüzünden hondadan soğudum zaten
  • bu nedir yav
  • sissil S kullanıcısına yanıt
    Sirf bu iki yorumu yazdiniz diye girip uyelik tarihine diger mesajlardaki seviyenize bakarak kendimi sorguladim.

Sonuc olarak bir bahtsizlikla bu tezinizi ortaya saliverdiginizi farkettim.

Simdi de renault ve memuriyet konusunda ben yorum yapayim mi ancak Kalbinizi kirarim.

Nasil ki bir iki tane fotografla gordugunuz modifiyeli ve kaza yapmis bir aractan markaya yafta vururuyorsaniz ben de senelerce bakanliklarda gorev almis ve adam tanimis biri olarak sizin gibi dusunerek hic hakkiyla calismadan hic performans vermeden yerim pek sirtim tom felsefesiyle devletin parasiyla milletin vergisiyle ye-ic-... felsefesiyle tanidigim bir cok memurun mu parasinin kiymetli oldugunu soyluyorsunuz ?

Paranin kiymetini bilem adam ben ne oldum demez. Bulundugu mevkinin hakkini vererek calisir, diger guneydoguda veya dagin basinda donarak gorevini yapan memur arkadaslarinin adinin yerde kalmamasi icin memuriyetini adam gibi yapar.
    Ama nerede, laf gelince konusmaya cok ise helince hep bos, nasil kalkinacak bu ulke.

Sirtini devlete , pek yerini amirine biat etmeye dayamis adamin bir de parasi degerli oluyor, her gun saatlerce trafikte yasayarak aylik performans degerlendirmesine tabii tutulan ozel sektor calisaninin, odtu bogazici okumus yirtinmis senelerce emek vermis fark yaratmis beyaz yakali ozel sektor ust duzey yoneticisi ayda 15.000 - 45000 arasi maas aliyor diyerek bu adamin parasi da yaptigi secim de degersiz oluyor oyle mi ?

Bu neyin kafasi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 13 Ağustos 2016; 8:01:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Trident682

bunlar yüzünden hondadan soğudum zaten

Honda serseri arabası zaten

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.