Şimdi Ara

bir araba alma macerası(karar cruze) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
2.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hayırlı olsun tip olarak çok çok beğendiğim bir araç, çok yakışıklı. Allah kaza bela vermesin.
  • Hayırlı olsun mantıklı bir seçim yapmışsınız
  • hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler dileği ile....
  • CRUZE yaşıyla GENÇ tipiyle YAKIŞIKLI yakıtıyla HOVARDA
  • Hocam,
    Öncelikle hayırlı olsun ancak opel bayisinde iken 35000 e full astra hb alabilirdiniz. Benzinlilerin üretimleri 2012' de devam edecek.. Umarım ama umarım kararınız için üzülmezsiniz. Bu devirde benzinliye para vermek büyük bir cesarettir. Ben olsam sıfır focus veya opel dizellerden tercihi yapardım (yeni değil). Performans için focus, performans harici herşey için opel astra.
    Kazasız belasız..
  • Hayırlı uğurlu olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1520extreme

Hocam,
    Öncelikle hayırlı olsun ancak opel bayisinde iken 35000 e full astra hb alabilirdiniz. Benzinlilerin üretimleri 2012' de devam edecek.. Umarım ama umarım kararınız için üzülmezsiniz. Bu devirde benzinliye para vermek büyük bir cesarettir. Ben olsam sıfır focus veya opel dizellerden tercihi yapardım (yeni değil). Performans için focus, performans harici herşey için opel astra.
    Kazasız belasız..

önce teşekkürler
    opel astra sedanı ı düşündüm zaten ama sonuçta araba 2004 ten beri aynı olan otomobil olacaktı cruze astra j nin platformunda yeni nesil bir araç açıkçası bunu düşünerek cruze aldık yoksa astra h de ihtiyaçlarımıza rahatlıkla yetiyor ve çokta beğeniyorum
    dizel için üste vereceğimiz parayı biz ancak 20 yılda falan çıkarabiliriz heralde

bangsuui,eylülnisaeyvaz,AykutEsk,brv35,engişdene forumdaşlarıma da çok teşekkür ediyorum

• @bjknn opel astra 1.6 active select icin 42000 fiyat aldim demissin liste fiyati 46 kusur bi tanidik var miydi yoksa 4000 ndirim yakalaman cok zor bi ihtimal gibi geldin bana?
  • cibuti40: dizel modellerde dahi 2 bin indirim mümkün, benzinde alınmış olabilir bana imkansız gelmedi o fiyat..

bu arada, araç çok güzel, iyi tercih, güle güle binin.
  • Cruze bana mankenleri anımsatıyor. Görsel olarak çok güzel ancak, kalitesiz. Astra ve Octavia çok daha iyi seçenekler olabilirdi. Yine de güle güle kullanın.
  • hayırlı olsun pek km yapmıyormuşsunuz pek yakıt ile ilgili sıkıntınız olmaz
  • ya cruze çok yakıyor alınır mı hiç o araba?

chevrolet sahibiyim. alma cruze pişman olursun, git başka araç al. Tüp müp te uymuyor, uyumsuz, forumda sorun yaşayanalr var onlar asor istersen
  • Çok güzel bir araç Cruze.Hayırlı olsun iyi bir tercih yapmışsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cibuti40

@bjknn opel astra 1.6 active select icin 42000 fiyat aldim demissin liste fiyati 46 kusur bi tanidik var miydi yoksa 4000 ndirim yakalaman cok zor bi ihtimal gibi geldin bana?

42 de değil astra enjoy plus donanım ama düz vites için 41900 dediler ve pazarlıkta yapmadım.

herkese dilekleri için teşekkürler.

yakıt konusunda konuşanlar genelde boş konuşuyormuş: araba 330km de ort. hızım 40 yani şehir içi ağırlıkta ve ort. tüketim 7,4lt son derece makul ve daha 330km de ecotec motorlar özellikle 3000km den sonra daha tutumlu oluyorlarmış
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.