Şimdi Ara

bir arızam var üç tanede teşhis hangisi doğru?ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu siteye yeni üye oldum.Ama 2 aydır fırsat buldukça takip ediyorum.6 aydır marea elx sahibiyim.benim derdim aracım fan açmadığı için özel fiat servise götürdüm(yetkili servis yok).elektrikçi olmadığı için bir oto elektrikçiye yönlerdirdiler.oda arızayı ararken göstergedeki enjektör arıza lambası yandı.fandaki arızayı gideremediği gibi arıza lambası için bilgisayara bağlat söndürürer ışığı dedi.arabayı su motoru gibi tangır tungur tekrar özel fiat servise götürdüm.araçı bilgisayara bağladılar.1 inci enjektöre elektrik gelmediğini sorunu çözmek için lpg yi iptal etmek gerektiğini söyledi.lpg voltran programda en yakın komşu şehirde var.Dedim aracı birde yeni gördüğüm bosh car'a götüreyim soketi uymadığı için bilgisayara bağlayamadı.Yarım saat kadar baktılar carbon clean uygulayalım enjektörler kirlenmiştir temizenince arıza ışığı söner dediler.haa bu arada fan arızası için tavsiye edilen başka bir elektrikçiye gittim 5-6 adet kabloyu elktrik bandıyla birbirine bağladı gerçi arıza artık yok.fanım açıyor çok şükür.enjeksiyon arızası için bu ustanın tespiti ise enjektör kestiğini benzinde aracın 3 silindir çalıştığını karşısındaki ustanın işinin ehli olup bakabileceğini söyledi.bu arada merkezi kilidim ve kilometre ibreside çalışmıyor.her ne olduysa her bakan bir arıza daha kattı yanına kabulde etmiyorlar.arabayı baktırmaya korkuyorum.derdime derman tavsiyelerinizi bekliyorum.bu araba ne zaman saat gibi çalışacak.şimdiden herkese teşekkürer.

• Bir de yukarıdaki Brava Bravo Marea forumuna sorun bence!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.