Şimdi Ara

Bir aylık Chery Deneyimlerim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
235
Cevap
0
Favori
23.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ototube

Hayırlı olsun güle güle kullanın.
    İnsanların alınteri ile zar zor aldıkları mallarını arabalarını kötülemek dalga geçmek, olsa olsa para kazanmanın zorluklarını çekmemiş kişiler yapabilir.

Kötülemek değil zayıf olduğu yönlerini belirtmek kötü değildir bence. Mesela maşallah arkadaş hiç kötü yanını bulamamış.
  • hayırlı olsun
  • Sanki biraz Cherry Türkiye temsilcisi giib konuşmuş arkadaş.

Nerde bu arabanın eksi yönleri?
  • rölantisi 550 devir mi? çok ilginç. klima performansı ve klima açıkken rolanti kaça çıkıyor?
  • Teşekkür ederim anlayışınız için. Arkadaşlar ben kötü bir yan bulamadım değil. Sadece kullandığım aracın sadece şimdiye kadar olan bana yaşattıklarından bahsettim. Ama şunu da ortaya koymak lazım. Bu aracın sıfırı 18400 Tl sonuçta elbetteki Türkiye'de satılan çoğu marka ile karşılaştırılmaz. Benim söylemek istediğim o kadarda yerden yere vurulacak bir marka değil. Sonuçta İngiltere'den 3CE ve tip onay sertifikası almış bir marka ve model. Bunlar azınsanacak şeyler değil. YAzılarımda da belirttim bana göre keske sert mika kullanmasalar araç içinde ileride ses yapma olasılığı var. Ancak dediğim gibi fiyat ve donanımda karşılaştırdığım yeni Symbol'da aynı hatta dediğim gibi özellikle yan kaplamar gerçekten benim aracımdan kalitesiz ve banal duruyor. Bazı şeyleri kestirmek için zaman lazım. Ben sadece ön yargılı insanlara yaşadıklarımı anlatmak istedim. Bir çok arkadaş eminim burda hakaret seviyesine kadar çıkacaktır. Ama zevkler ve renkler tartışılmaz. Özellikle sorusu olan arkadaşlar varsa seve seve cevaplarım

• quote:

Orjinalden alıntı: _opeth

rölantisi 550 devir mi? çok ilginç. klima performansı ve klima açıkken rolanti kaça çıkıyor?

aslında cok ilginç değil..c180k nında 600-700devir aralığı ..
  • hayırlı olsun araç önden çok karizma şahsen fiyatına göre çok iyi
    güle oynaya kullanın
    Allah kaza bela vermesin
  • hayırlı olsun...
    şuan için araçtan çok çok memnunsunuz anlaşılan....
  • Klima devredeyken rölanti 25ila 50 devir artıyor. Ancak bulunduğum il şu an gerşekten sıcakbelki buda şu anki düşüklüğün bir etmenidir. Kitabi değerinde 500 1100 devir aralığında rölanti veriyor. İlk zaman bende kıllandım servise götürüp bilgisaya bağlantı. Ordaki testbench'te de herşey yeşil çıkınca rahatladım.

Bu arada unuttuğum bir kaç şeyide hemen ekleyim.

İkinci vitesi biraz hantal. 1ile 2 nin geçişi kesinlikle daha iyi olabilirdi. Lastiklerin kalitesi hoşuma gitmedi. Ve evet beklediğiniz şeylerden biri aracı ilk aldığım gün arka siecek suyu atmıyordu. Bağlanmamıştı memeye. O da serviste halledildi. Dediğim gibi ben aracım mükemmel demiyorum asla. sadece 18bin liraya benim içime sindi diyorum. Hem mesleğim hemde kişiliğim herhangi bir markanın temsilciliğini yapmama izin vermez kusura bakmayın bunlar sadece kendi düşüncelerim.
  • Dodge bu modeli Güney Amerika pazarında kendi markası altında satmayı istiyordu ama ne sonuç çıktı bilemiyorum.
    Aynı zamanda Dodge, Meksika'da Accent Era ve Atos satıyor.

Dodge Attitude - Dodge Atos

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quadrifoglio -- 22 Haziran 2009; 18:42:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tubo

Dodge bu modeli Güney Amerika pazarında kendi markası altında satmayı istiyordu ama ne sonuç çıktı bilemiyorum.
    Aynı zamanda Dodge, Meksika'da Accent Era ve Atos satıyor.

Dodge Attitude - Dodge Atos

Araştırıp okuduğum kadarıyla anlaşma yapıldı. Lansmanı eylük yada ekim ayında olacakmış. Bu aracı almadan önce 7 ay sağlam bir araştırma yaptım. Ama yinede yalan Söylemeyim bayiden alıp evin önüne park edinceye kadar yine içimde bir acaba oluştu. Şimi gerçekten söylüyorum ki. Aracımdan şu anda gerçekten memnunum. Mermerlerin kötü geçmişi olmasına rağmen bu modeldeki lansmanla satıştaki versiyon arasında DVD farkı vardı. Bunun için müşteri hizmetlerini aradığımda genel müdüre kadar bağladılar. Hoşuma gitti. Sonuçta şu an Batman'dayım ve burda bile yetkili servisi var. Servis ve yol yardımından sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum. Çünkü müdür yardımcısı bana servislerin minimum 5 yıllığına anlaşma yaptıklarını ve büsürü ıvır zıvır bilgi verdi. Reklam yapıyor gibi oldum. işte böyle

• Bu forumda ne markaların ne reklamları oldu.. Amaç insanları bilgilendirmek.

Bence Chery; 35-40 Bin TL'ye sattığı Tiggo'nun değil de 18bin TL'ye sattığı bu aracın reklamlarını yapsa daha isabetli olurdu.

Crash Test videoları var mı? Ben bulamadım da internette.
  • ADAQ yani almanyadaki resmi kurumda ve CNCAP te yapılmış videolar var. Yarına eklerim. özellikle ADAQ 120 Km ile duvar testi de yapıyor. Bunlar Vehicle Type Approval almak için gerekli. Bu aracın Çin versiyonuyla Avrupaya ital edilen versiyonu arasında 132 Kg fazlalık var. Aracımın boş ağırlığı 1089 Kg. Yarın bir aksilik olmazsa resim ve videoları yüklerim daha açıklayıcı olur. Ama en azından söyle söyleyebilirim VTA alabilmek için sert kurallar var bunlardan biride güvenlik.www.vca.gov.uk sitesinden testleri inceleyebilirsiniz. Bu araçlar Avrupa Birliğine ithal edilebilmesi için 3 CE sertifikası ve VTA almak zorundalar.

Bunlar yapılan bazı testler
    Environment
    Lighting Equipment

01. Sound Levels EC 1999/101
    21. Reflex Reflectors EC 97/29

02. Emissions EC 2003/76
    22. Side, Rear and Stop lamps EC 97/30

11. Diesel Smoke EC 2005/21
    23. Direction indicator lamps EC 1999/15

39. Fuel Consumption EC 2004/3
    24. Rear registration plate lamp EC 97/31

40. Engine Power EC1999/99
    25. Headlamps (including bulbs) EC 1999/17

41. Diesel Emissions 2006/81/EC
    26. Front fog lamps EC 1999/18

28. Rear fog lamps EC 1999/14

Active Safety
    29. Reversing Lamps EC 97/32

05. Steering Equipment EC 1999/7
    30. Parking Lamps EC 1999/16

07. Audible Warning EC 70/388

35. Wash / Wipe.EC 94/68
    Other Directives

13. Antitheft EC 95/56
    27. Towing Hooks EC 96/64

32. Foward Vision EC 90/630
    10. Radio Interference Suppression EC 2006/28

17. Speedometer and Reverse Gear EC 97/39
    04. Rear Registration Plate EC 70/222

08. Rear Visibility EC 2005/27
    18. Statutory Plates EC 78/507

46. Tyres EC 2005/11
    36. Heating systems 2004/78

34. Defrost / Demist EC 78/317
    44. Masses and Dimensions EC 95/48

09. Braking EC 2002/78
    50. Mechanical Couplings EC 94/20

20. Lighting Installation EC 97/28

33. Identification of Controls EC 94/53

37. Wheel Guards EC 94/78

Passive Safety

19. Safety Belt Anchorage EC 2005/41

16. Exterior Projections EC 79/488

15. Seat Strength EC 2005/39

14. Protective Steering EC 91/662

03. Fuel Tank EC 2006/20

12. Interior Fittings EC 2000/4

31. Safety Belts EC 2005/40

06. Door Latches and hinges EC 2001/31

38. Head restraints EC 78/932

45. Safety glazing EC 2001/92

53. Frontal impact EC 1999/98

54. Side impact EC 96/27

Özellikle son maddelere dikkat ederseniz sevinirim.

Not: Kaynakwww.vca.gov.uk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LGSET -- 22 Haziran 2009; 19:33:37 >

• Allah kaza bela vermesin iyi günlerde kullanın.gönül isterki çok daha kaliteli araçlara binelim ama malum..
    quote:

Orjinalden alıntı: H2O

hayırlı olsun araç önden çok karizma şahsen fiyatına göre çok iyi
    güle oynaya kullanın
    Allah kaza bela vermesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

Allah kaza bela vermesin iyi günlerde kullanın.gönül isterki çok daha kaliteli araçlara binelim ama malum..

Teşekkür Ederim
  • yazdıklarınıza bakılırsa alınmayacak bir araç değil benim merak ettiğim sac kalitesi nasıl dokunduğunuzda az çok anlarsınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

Allah kaza bela vermesin iyi günlerde kullanın.gönül isterki çok daha kaliteli araçlara binelim ama malum..
    quote:

Orjinalden alıntı: H2O

hayırlı olsun araç önden çok karizma şahsen fiyatına göre çok iyi
    güle oynaya kullanın
    Allah kaza bela vermesin

Hayırlı olsun çok şirin bir aracınız var portbagaj aracı yapılı göstermiş güle güle keyifle binin.
  • on tane param olsa birisini buna vermem(sert üslubum için üzgünüm özür dilerim fakat böyle)

hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanmanız dileğiyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 22 Haziran 2009; 20:45:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: /Bulut\

yazdıklarınıza bakılırsa alınmayacak bir araç değil benim merak ettiğim sac kalitesi nasıl dokunduğunuzda az çok anlarsınız

Saç kalitesi hiç te azımsancak gibi değil. Parça sonları ve kaynak noktaları gayet temiz. En azından KİMO modeli için böyle. Kapı oturuşları tok ve net. Bilmiyorum dediğim bigi güvenmese kaporta ve boyaya 10 yıl garanti vermez herhalde. Tavsiyem kendi gözünle görmendir. Ancak bildiğim kadarıyla pek fazla kalmadı KİMO
  • Hayırlı olsun kazasız belasız
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.