Şimdi Ara

Bir Bakın Plz.. Önemli (Benim icin) :(:(:(

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler simdi abim askere gidiyo internet faturasını abim oduyodu askere gidince internet de olmicak 15 ay

Simdi internet olmayınca sizce hangi oyunları Oynim?

Bide bir program yüklicek mesala bi oyun yukledin cok güzel yerde save yaptın pc ye res atınca :( oyunların hepsi siliniyo:( ama programı kurmadan oınce oyun yuklersek olmiyo ole bisey sizce hangi oyunları yükliyeyim arkadaslar lütfen yardım edin

Strateji severim Futbol pes var yeter Aksiyon oyunlarını Severim PoP gibi oyunları severim yani ..

Helpppppppppppp

• o zaman pop u yükle.red alert2 yükle.ayrıca deep freeze ide kaldırsın.niye kuruyoki?rahat rahat oyna yav.

bilgisayarın iyiyse world in conflict i yükle.bide uzun vadeli medivel total war2 yi yükle.call of duty 2-4 ü yükle.vs vs
  • İlk önce Türkçeyi öğren bence.
  • Deepfreeze yükleyecektir muhtemelen,onun da iptal edilme yolları var ama benim bildiğim kadarıyla oyunları deep freezeden önce yüklesen, de deep freeze yükleyince , sen save yaparsan keydetmiyor

Oyunlara gelirsek senin terzına göre değil ama güzel oyunlar yazayım oyna hepsi güzel,

Assassin's Creed, Mass Effect, Diablo 2, Oblivion, Warcraft 3, Pes 08, Fifa 08, race Driver Grid, Test Drive Unlimited

Aklıma gelen kaliteli oyunlar bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dragonborn -- 22 Ağustos 2008; 12:04:12 >
  • Pc cok iyi deep freeze kaldırmıcam kalsın ole call of duty falan oynadım
    yani tavsiyeleriniz icin tesekkurler
  • Çok iyi pcnin özellikleri nedir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: YrkndrY

Deepfreeze yükleyecektir muhtemelen,onun da iptal edilme yolları var ama benim bildiğim kadarıyla oyunları deep freezeden önce yüklesen, de deep freeze yükleyince , sen save yaparsan keydetmiyor

Oyunlara gelirsek senin terzına göre değil ama güzel oyunlar yazayım oyna hepsi güzel,

Assassin's Creed, Mass Effect, Diablo 2, Oblivion, Warcraft 3, Pes 08, Fifa 08, race Driver Grid, Test Drive Unlimited

Aklıma gelen kaliteli oyunlar bunlar

cok saol arkadasım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: UltrAslan Çorum

Çok iyi pcnin özellikleri nedir?

hd 4870 powercolor vga 2x1gb 800mhz ram. Q6600 CPU Asus Striker board 550W Tagan PSU Creative audigy 2 zs ses kartı Al arkadasım ozellikler bunlar
  • hoşuna gittimi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.