Şimdi Ara

Bir Beşiktaşlı Sinan Engin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir Beşiktaş taraftarı Sinan Engin'e nasıl bakmalı. Nasıl tavır almalıyız bunu tartışalım bu başlıkta..

• Sinan Engin Beşiktaşlı mı? Geçiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: itachi84

Sinan Engin Beşiktaşlı mı? Geçiniz.

Bir yanda son 2 şampiyonluğun kadrolarının kurulmasında pay sahibi Sinan Engin, diğer tarafta Aziz Yıldırımla yakınlığı diğer takım taraftarlarına malzeme vermesi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Düşünceli Karınca

quote:

Orijinalden alıntı: itachi84

Sinan Engin Beşiktaşlı mı? Geçiniz.

Bir yanda son 2 şampiyonluğun kadrolarının kurulmasında pay sahibi Sinan Engin, diğer tarafta Aziz Yıldırımla yakınlığı diğer takım taraftarlarına malzeme vermesi..

Yav ne hakkı var gazdan sorumlu devlet Bakanı.

• Sinan Engine Beşiktaşlı demek Beşiktaş taraftarına hakarettir bana göre ...
  • Sürekli şampyionluklarımızda kendini baş mimar olarak gösteriyor. Bir öne çabası, kendini böyle Beşiktaş'ın önünde görmeler. Geçiniz böyle Beşiktaşlı olmaz olsun. Aziz yakalsı herif.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğru konuştuğu zamanlar da yok değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    engin polat
    geçen ay önce açıldı
    Engin Polat
    2 ay önce açıldı
    volkan demirel için şarkı
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kaç gündür aklımda bende beyaztv yi izledikce diyorum ki. acaba bjk liler bu adama nasıl bakıyor?

hem ağır abi gibi sevimsiz hareketleri var. ama klübüde seviyo gibi.

gerçekten kara kartallar ne düşünüyorsunuz bu adamla ilgili?

he ben bizim hakkımızda atıp tutunca sövüyorum o ayrı

sinan engin bi adnan polat mıdır? bi özhan canaydın mıdır? bi ali dürüst müdür? sizin için?
  • Beşiktaşın adını karanlık işlerle ve kişilerle andıran birisi gözümde BEŞİKTAŞLI değildir
  • Bir Beşiktaşlı olarak bakmaman lazım.
  • Zapolara Ferrarilere bu adam yuzunden milyon eurolar doktuk. Biz su an bu durumdaysak onun da payi var.

• Alaattin Çakıcı gibi mafya adamlarına klübün kapısını açan, başta zapo ve Sivok transferleri olmak üzere çoğu transferde Beşiktaş'ı dolandırmaktan ötürü hukuki işlem başlatılan, lucescunun kuyusunu kazıp Tiganayı nasıl otel odasında tehdit ederek gönderdiğini TV'de gururla anlatan ve arkasından "Ayyaşın tekiydi" diye dedikodusunu yapan, Aziz Yıldırım'ın kankası bir kişidir kendileri. 101. Senede satılan şampiyonluğun ardından da kendisi çıkarsa hiç şaşırmam

• Hadi ya ben hep Besiktaslilar sever zannederdim bu adami

• Sinan Engin Beşiktaşlı görünümlü Fenerli'dir. AY'nin müritlerindendir.
  • "Gordon'a bakılırsa Maradona'yı aldık" Seriç'i alırken..

Bu adamı sevmem seveni de sevmem aynı ortamda bulunmam, geçen Profilo'da önde kafe var, orada takılıyordu etrafa bakıyordu, bir şey demeden geçince acaip sinirlendim.. İhraç edilmesi lazım kulüpten, şampiyonluklarımızın mimarı gibi gösteriyor kendini, 2004 yılındaki şampiyonluğundur belki..
  •  Bir Beşiktaşlı Sinan Engin

Bu adam neden gitti sanıyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BySerkan™

Bir Beşiktaşlı Sinan Engin

Bu adam neden gitti sanıyorsunuz.

Lakabı camdan adamdı. Camdan adam olabilirim ama cam vardır ki kurşun geçirmez gibi iğrenç bir espiri yaptı ve gönderildi

• başkana sürekli atıp tutuyor, konuşursam deyip durma konuş ya da sus
  • "Sinan hayatımda yaptığım en büyük hatalardan. Geldiğimde onu kovabilirdim ama yapmadım. Bu yüzden kendimi suçlu hissediyorum. Eğitim seviyesi çok düşük, idman sahasında Fashion TV izlemekten başka bir iş yapmıyordu. A.Dursun'u kovdu, sonra sucu üzerime atmaya kalktı. Beşiktaş'ın başarısızlığındaki en büyük sebeplerden biri Sinan'dır."

2004 - Lucescu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.