Şimdi Ara

BİR BİLENE SORUYORUM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar opel astra h kullanıcısıyım aracı yeni aldım 1,6 njoy paket
    bir kaç sorum olcak
    1- bu aracın deposu kaç lt
    2- bu araç şehir içinde kaç para benzin yakar
    3-opel yedek parça satıcıları haricinde şöyle kazık yemeyeceğimiz yedek parçaları nereden bulabilirim
    örneğin sis farları çatladı deiştirmek istiyorum ne kadara mal olur bana

YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM,,-,-,-,-,-

• 3)Aracın garanti kapsamındaysa yetkili serviste ücretsiz değiştirebilirsin sis farını...
  • depo 52 lt diye biliyorum bende bu araçtan almayı düşünüyorum sen nereden aldın donanımı ve fiyatı yazarsan çok sevinicem peşin almayı düşünüyorum ....teşekkürler
  • 1- depo 52lt
    2- ş.içi 7.8lt/100km yakar
    3- aksarayda bol yedek parçacı war, her istediğini bulursun ucuza
  • 7.8 lt fazla değil mi ?
  • şehir içi 9 litreden aşağı yakmaz (istanbul için konuşuyorum) valla ben hep temi kullanıp işe gidip geliyordum gtc varken o halde bile 8.2 ye anca düşüyodu. birazcık dur kalka geldimi aşırı tüketim yapıyor
  • arkadaşım aracı ben ikinci el adım 2005
    kesinlikle tavsiye ederim duruşu gidişi süper ben mersedes c180, toyota corolla xei,fiat palio,ford fusion,connect,v.s bir sürü araç kullandım mersedese yakın yol tutuş bıu arabada konfor ise güzel fena deil çelik gibi sağlam ben çok çok çok memnunum
    düşmanın ben olayım al ve güle güle bin ama tavsiyem alırken cosmo al ben bi hata yaptım cosmo almadım bbir tek ona pişmanım

şimdiden Allah hayırlı etsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: sorry_for_kill_you

7.8 lt fazla değil mi ?

7,8 lt şehir içi için fazla değil çok iyi bir rakam bu araba benzinli değil dizel arkadaşım,ve arkadaşın dediği gibi şehir içi 9 lt bile istanbul için iyi bi rakam,ki son zamanlarda istanbul trafiği iyice cinnet geçirecek bir ortam olmaya başladı
    benim astrada şu an 1000 km ye geldi, 2. depodayım ve deponun yarısı düştü bu depoyu sadece şehir içinde kullandım,beylikdüzünde oturuyorum,ve bu civarda özellikle havaalanı ve avcılar arasındaki trafiği bilen bilir,zaman zaman kilimayıda kullanıyorum ve arabam easytronic şu anda ortalama yakıt tüketimi 7,3 litre gösteriyor, ama ben her ne kadar trafik bazen felçde olsa e-5 kullanıyorum sık sık, yani buda aslında sehir içi kavramına biraz ters düşüyor ama dediğim gibi son zamanlarda e-5 teki trafiğide herkes biliyor ,daha dün akşam havaalanından avcılara tam 1 saatte geldim allahtan ondan sonra yol biraz açıldı,neyse şu an yarım depodayım ve ortalama 7.3 lt gösteriyo sakin kullanırım arabayı hız yapmayı ve ani hızlanmayı sevmem,yolun durumuna dikkat ederim ve bu ortalama benim için oldukça iyi

• opel astra g diye biliyorum yenin kasanın öncesi 52 litre depo en doğru ve herparçasını ataturk sanayi sitesinde opel opser var ali bey ordan temin edebilirsiniz yakıt konusunda yoğun trafikte 9lt ye kadar çıkar ışık yanınca 8lt gibi bir benzindaha depoda bulunur ışık yanıp sönünce 4lt ve altına düşmüştür hepten sonunca stop etmesi yakındır egr sorunu çok fazladır 90km abit hızda ankaradan depoyu fulledim o benzinle yani 1depoyla 680km yol yaptım opel şöyleder aracınızı
    hümmalı kullanmayın gaza az basın 3000dk devirde bir üst vitese atın motor çalışma düzeni bozuluncaya kadar en üst vitesi kullanın 2500dk devirde en üst viteste seyrederseniz 80 90 100 km hızlara çıkar en az yakıtı ozaman yakar olur mazotlu 1 araba biraz yağ eksiltir yazın yada yüksek hızlarda hararette yükselme olur debriyaj balatası değişince orjiinali eskisi gibi olmaz titreme yapar lucas orjınaldır tavsiye edilmez başka marka var aklımda yok opser bilir o işte çok sorunsuzdur araba çok sağlam traves demirine sahiptir kasa 10 numaradır rüzgardan etkilenmez yola yapışır yokuşlarda atmaca gibi çıkar 4000dk devirde 140 km hıza ulaşır başka kimse ulaşamaz 1.6 larda bide lpg sisteminde hiç sorun yaşatmaz parçası çok boldur en dikkat edilmesi geren husus kesin ve kesin motoruna su tutulmaz sadece servis yoksa beyinde sorunlar başlar allah korusun 2bin ytl masraf çıkara bilir

• bide en çok michelin lastikleri sever suspansyon çok serttir o açığı mıchelinle kapatır
  • Onu arabayı aldığın yerle görüşsene
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.