Şimdi Ara

Bir brick vakası yardımlarınızı bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, telefonum Xperia İon telefonum flashlarken brick oldu pc görmüyor, şarja veya bilgisayara takıyorum kırmızı ışık yanıyor birkaç dakika sonra sony yazısı geliyor sonra tekrar kapanıp kırmızı ışık yanıyor böyle bir döngüden nasıl kurtarabilirim. Forumumuzdan bi arkadaş (en son 3 yıl önce aktıfmış yoksa onunla iletişime geçerdim) bu halde olan telefonunu kurtarmış anlattığı gibi ses kısma tuşuna 10 dk basılı kalacak şekılde kelepçelıyorum ama yok malesef görmüyor bilgisayar.

• Ses artırma güç tuşuna basarak telefonun tamamen kapandığından emin olduktan sonra flashtool ile tekrar deneme yapınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • flashtool görmüyor telefonu maalesef pc bağlayınca hiçbir tepki olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zeytinburnulular -- 1 Nisan 2017; 14:48:15 >
  • Sayın modlar kapayın konuyu, dh eskisi gibi değil, niye böyle olduk acaba facebook gruplarından önce herkes bi forumu mekan edinirdi kendine şimdi bakıyorumda forumculuk ruhu kalmamış
  • Google driver diye arat onu kur ayrıca Java yüklü olsun

Aslında bir aralar çok ciddi anlamda bu tür konularda ile uğraşıyordum. Şimdi vakit yok öncelikle antivirüs varsa kaldırmanın lazım dil değişin ve flastool sürümlerini değişin eski versiyonlar ile deneme yapabilsin. Gelişmeler de yardımcı olurum. Ama hani uğraşmak lazım deneme yanılma misali kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.