Bu nasıl Bi Buggg Öle buga CAn Feda bu arada bu char Beramusta Dimi? charın sahibi Sensen belki Tanırsın ___HecTor___ orc townun arkasında bi mageyle oturuyordun mageyi kestim sonra priest gelmişti hatırladınmı
quote:Orjinalden alıntı: HellLord_gs Bu nasıl Bi Buggg Öle buga CAn Feda bu arada bu char Beramusta Dimi? charın sahibi Sensen belki Tanırsın ___HecTor___ orc townun arkasında bi mageyle oturuyordun mageyi kestim sonra priest gelmişti hatırladınmı hatırladım benı kesememıstın sanırım !.. :)
hehehe yeni bir bugg pelerinli clandan çıkınca yada atılınca tam bilmiyorum tp yapınca oluyo ama senden başkası görmüyo
quote:Orjinalden alıntı: atom_525 hehehe yeni bir bugg pelerinli clandan çıkınca yada atılınca tam bilmiyorum tp yapınca oluyo ama senden başkası görmüyo Aynen öyle
aynısı banada oldu ally clandaydım clanı dağattılar daha sonra maradona geçiş yaptığımda clansız bir şekilde pelerin duruodu
Arkadaslar clan kurarken tab CAps lock un ustundekı tusa basın ve 1 bosluk bırakın ısımsız clanınız hazır
clandan çıkıp tp yapmıştır ve üstünde kalmıştır başkalarıda görebiliyormu? weya fotoşopla ben bile yapabilirm öyle bir şeyi