beyler bende intel pentium d 3.00ghz soket 775 işlemci var buna neler yapabiliriz uygun anakart,ram ve ekran kartı söyleyin sata 2 hhd em var kasada var ama middle tower değil biraz daha kısası onun psusunu değiştirip kasayı kullansam sorun olur mu ?bi cevap verinn artık
fowler551F
kullanıcısına yanıt
güzel kardeşim 2.ele bak bu dediğin şeylerin sıfırını bu sisteme almak akıl karı değil.benim tavsiye o işlemciye sistem kurmaktansa daha güncel 2.el ürünlere göz gezdirip uygun fiyatlı oanları temin etmen olacaktır
O sistem kurtarılamaz sıfırdan kurman gerek illada yükseltme istiyorsan 4 gb ram yap bide HD6570 ekran kartı al anakart falan değişme.
quote:
Orijinalden alıntı: fowler551
beyler bende intel pentium d 3.00ghz soket 775 işlemci var buna neler yapabiliriz uygun anakart,ram ve ekran kartı söyleyin sata 2 hhd em var kasada var ama middle tower değil biraz daha kısası onun psusunu değiştirip kasayı kullansam sorun olur mu ?bi cevap verinn artık
O işlemciden hayır gelmez artık kardeşim.. onun üzerine sistem kurma, güncel oyunlarda yetmez çünkü.. elden çıkar işlemciyi, biraz da üzerine bütçe ekle.. 2. el temiz bir AMD sistem toplayalım sana.. :)
abiler siz daha iyi bilirsiniz ama ben 2.el yana değilim .
birşey soracam beni 3-4 sene götüren bir apu sistem kursam zaten ileriye dönük etmem ünivesiteye giderim ozamana kadar ?
abiler siz daha iyi bilirsiniz ama ben 2.el yana değilim .
2. el istemiyorsan sağlam bütçen olmalı yeni toplayacağın sistem için.. :)
apu sistem çok cazip a6 nasıl işlemci tamam çok verim alamaybilirim ama zaten çok ağır oyunlar oynamıyorum çokta grafik sıkıntısı çıkartırsa ekran kartı alırım 200-300 tl ye önemli olan ilk kuracağım sistem bütçesini düşük tutmak.
quote:
Orijinalden alıntı: fowler551
apu sistem çok cazip a6 nasıl işlemci tamam çok verim alamaybilirim ama zaten çok ağır oyunlar oynamıyorum çokta grafik sıkıntısı çıkartırsa ekran kartı alırım 200-300 tl ye önemli olan ilk kuracağım sistem bütçesini düşük tutmak.
Hard Disk: Toshiba 3.5" 500 GB SATA 3.0 32 MB 7200 Rpm
Kasa+PSU: Nagas G611 400 Watt MidT ATX Siyah
TOPLAM: 845 lira.. Sinerji Bilgisayar..http://www.sinerji.gen.tr/iletisim Bundan aşağısını önermem kardeşim, uzun süre götürür, harici kart almana da gerek kalmaz.. RAM'leri ileride 2x4 2133 MHz CL9 - CL10 falan alırsan oyun performansı 2 kat artacaktır.. :)
saolasın :D
Bence APU'ya gerek yok. Nu yazdığım sistem APU'dan çok daha iyi performans verecektir. Pentium G3220 Soket 1150 3.0GHz 3MB Cache 22nm İşlemci 180TL H81M-P33 Intel H81 Soket 1150 DDR3 1600MHz SATA 3.0 USB 3.0 DVI&VGA Anakart 165TL 4GB Value DDR3 1333MHz CL9 Tek Modül Ram 127TL 3.5" 1TB Caviar Blue SATA 3.0 7200Rpm 64MB Cache Harddisk 147TL HD7770 Edition GDDR5 1GB 128Bit AMD Radeon DX11.1 Ekran Kartı 276TL CMP-350 500W MidT ATX SİYAH KASA 201TL TOPLAM:1096TL
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme