Şimdi Ara

Bir Challangerin yaptığı hareket in TR[SSli] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
3
Favori
3.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • tam noob takımıma gelirse insta dodge atıcağım. karşıya 1-2 kere geldi.
  • Böyle adamların challenger olduğu bir oyun ne kadar samimi olabilir ki
  • Stream yapıyordu bi de full flame non stop xd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okumuş feeder
  • Bu adamdan bu kadar şikayet gelmesine rağmen ban yememesi türkiyede ki kuralların işlemediğini gösterir.
  • İyi xin oynuyor demişti arkadaşım,oyununa gelmiş
  • Malın teki. Tam trolldür kendisi. Hala ban yememiş olmasına şaşırıyorum. Xin banladım diye trollemeye kalkmıştı. Maç ekranından çıkmak zorunda kalmıştım.
  • ammada farm çalmış ha
  • Ilgimi ceken adam degil,
    Donanim haberin hepsinin challenger çıkması.

• Şerefsizin teki bu adam. Kafasında biraz problem var. Drop hack kullanıyordu zaten

• Ticket atmayı dene
  • herkes bişeler demişte streami izledin gayet normal bir oyuncu normal tepkileri var sonuşta tr serverı burası.
  • holyphoneixin yayında gördüm xin zhao oynadı her tf de yakalanıp ölüyordu belliydi böyle olduğu
  • TR de küfür edenlerin başını bu çekiyor. Aldığımız çok oyunu sayesinde verdik. Streamde 800 kişi falan izliyor demişsiniz ama onuda stream botla yapmıştı geçen foyası çıkmıştı ortaya. İlk oyundan sonra ignoreladım bunu. Şimdi de takımıma gelirse çıkıyorum oyundan 5dk bekliyorum. En azından kafam rahat oluyor.
  • trde sıradan bir gün
  • Bu adam drop hack yapmıyor muydu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keras

duo girerek yükselen kişiler hep

rankedde duo kapatılmalı

dostum ben support oyuncusuyum ben duo girmezsem nasıl oyun kazanıcam adama anlatamıyorum ki derdimi lane de kill aldırdım kastırdım ölmesini engelledim peki ya tf
    tf birisine tıklayamayıp 5 kişinin arasına girenleri bi saysam adam kalmaz oynadığım ligde ben şimdi napıyım bana akıl ver mainimimi değiştiriyim yoksa iyi adc oynayan bir arkadaşımla oyun oynamaya devammı ediyim
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.