Şimdi Ara

Bir Challangerin yaptığı hareket in TR[SSli]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
3
Favori
3.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Bir Challangerin yaptığı hareket in TR[SSli]

Bir Challangerin yaptığı hareket in TR[SSli]

buda lolkingi
    http://www.lolking.net/summoner/tr/2730172#matches/104225799

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haisenberg -- 18 Nisan 2014; 3:30:28 >

• ticket at bu şekilde cilingir olunca belki ceza verirler.
  • duo girerek yükselen kişiler hep

rankedde duo kapatılmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keras

duo girerek yükselen kişiler hep

rankedde duo kapatılmalı
    nicke bak tipe bak bu adam benim oyunuma gelse atlar otobüse bunu bulmaya falan kalkarım herhalde
  • quote:

rankedde duo kapatılmalı
    ticket at belki birsey yaparlar
  • quote:

rankedde duo kapatılmalı
    Stream yapıyordu bu eleman almancı dönerci tayfadan.Xin jungle oynuyor her oyun büyük ihtimal jungle salmadın diye trollemiş.
  • quote:

rankedde duo kapatılmalı
    hayret xin almamış bu sefer.. tam bir toxic playerdir kendisi. all chat spamlar sürekli :-)
  • quote:

Orijinalden alıntı: spacetimereality

hayret xin almamış bu sefer.. tam bir toxic playerdir kendisi. all chat spamlar sürekli :-)

Alıntıları Göster
    Stream yapiyordu bir ara streamdede zilean jungle oynayip takima kufur ediyordu.Tam toxic player neden ban yemiyor anlamiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I need $

Stream yapıyordu bu eleman almancı dönerci tayfadan.Xin jungle oynuyor her oyun büyük ihtimal jungle salmadın diye trollemiş.

qnq smdi adam challanger jung salmadk die trollermi insan o kadar yükselmsn sen gel böyle bişi yap cocukca seviyesiz oldugunu gösteriyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Willy Willie

ticket at bu şekilde cilingir olunca belki ceza verirler.

Hiçbir ceza vermiyorlar, TR'de her şey serbest. Ben yaklaşık 2 ay önce açık seçik biçimde que snipe yapan 2 kişiyi ticket atarak belirttim, kalıp bir mesaj attılar "ilgileneceğiz ve böyle bir konu olursa tekrar bana ulaş" meali (cevap çabuk geldi, o konuda tebrik ederim) ama ortada hiçbir şey yok; varsa da kısa süreli uzaklaştırmaydı muhtemelen. TR'de que snipe'ın bile cezası yok ki diğer server'larda permaban yersin oyun sistemini manipule ettiğin için. Eloboost'tan mı birileri ceza yiyecek? Gülerim sadece.

Merak eden varsa eğer que snipe yapıp arkadaşını boost'layan şahısı da ifşa edeyim:http://www.lolking.net/summoner/tr/1821026

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9A415FEC-8

quote:

Orijinalden alıntı: Willy Willie

ticket at bu şekilde cilingir olunca belki ceza verirler.

Hiçbir ceza vermiyorlar, TR'de her şey serbest. Ben yaklaşık 2 ay önce açık seçik biçimde que snipe yapan 2 kişiyi ticket atarak belirttim, kalıp bir mesaj attılar "ilgileneceğiz ve böyle bir konu olursa tekrar bana ulaş" meali (cevap çabuk geldi, o konuda tebrik ederim) ama ortada hiçbir şey yok; varsa da kısa süreli uzaklaştırmaydı muhtemelen. TR'de que snipe'ın bile cezası yok ki diğer server'larda permaban yersin oyun sistemini manipule ettiğin için. Eloboost'tan mı birileri ceza yiyecek? Gülerim sadece.

Merak eden varsa eğer que snipe yapıp arkadaşını boost'layan şahısı da ifşa edeyim:http://www.lolking.net/summoner/tr/1821026

Alıntıları Göster
    Vay la TR de çilincirlerde bile iş yok

• quote:

Orijinalden alıntı: aliberko

Alıntıları Göster
    Türkiyenin en flamer oyuncusu kendisi , xin jungledan başka bişey oynamıyor. Takımıma gelince xin banlayıp ettiği küfürlere kahkaha atıyorum
  • Hayret xin oynamiyor bu sefer. Karsima her geldiginde jungleda kayiyorum adama aglayip sovuyo xd
  • quote:

Orijinalden alıntı: I love her

Hayret xin oynamiyor bu sefer. Karsima her geldiginde jungleda kayiyorum adama aglayip sovuyo xd
    Aynı zamanda bizim forumdan biri değil miydi bu arkadaş?
  • Bu avarel TURKİNATOR ne zaman gelse kaybediyoruz agir gerizekali oyun spamlayarak lig yukselmis gerizekali toxicin teki.

Bu mali gorurseniz oyundan cikin agir gerizekali

5 seri macimin ucunde bu onun bunun cocugu var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC7AB336F -- 18 Nisan 2014; 10:39:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliberko

Alıntıları Göster
    ahaha o adamı tanıyorum ben ya.Sürekli jungle oynuyor hep xin falan seçiyor.Fenada oynamaz hani ama tam noob bu hareketleri banada yapmıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeusunAmcası

Türkiyenin en flamer oyuncusu kendisi , xin jungledan başka bişey oynamıyor. Takımıma gelince xin banlayıp ettiği küfürlere kahkaha atıyorum

• Oyun ogrettigimiz bir adam Ruh Bekcisi Udyr oynamak icin benim hesabima girmis, yanlışlıkla ranked girerek bu ve bunun gibi bir bebe tarafindan bana eloboost dedirtmisti. Normalde 10 level olan adamin challengerlar karsisinda 5-9 bitirmesi serverin durumunu ortaya koyuyor. Tekrar eslecegimiz oyunu iple çekiyorum.
  • 6farmi yapip nasil bluya gectin , red kampi aldin 3 + cadilarin kucuklerini mi aldin
  • quote:

rankedde duo kapatılmalı

+1
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.