bugun de şu an oyndaığım bp nin olduğu clanda 64 lwl bi ark soyuldu adam utanmadan char hacklemek ne gusel gibi şeyler söyledi bölelerine bize ise yardım!!!!
6 kişi bakmış yorum yok UP UP!!!
Harbi Harbi Geçmiş OLsun Adaletin Bumu Dünya
up up up
UP Up
bu konuda bilgisi olan yokmu yaw yardım edebilecek? şuraya dupe buldm yazsam herkes bakardı
Geçmiş olsun yapacağın hiç bir şey yok..
Eğer chara premium almadıysan kurtarma şansın yok denecek kadar az.ç
bu konuda bilgisi olan yokmu yaw yardım edebilecek? şuraya dupe buldm yazsam herkes bakardı
Ne yapabiliriz saçma sapan konuşma
Forumumuzda GM veya custemor supporttan kimse yok maalesef yardım edemiyor
charım seneye hacklense eminim ki daha çok koyardı ama tam eğlenmeye başlamışken hacklenmesi insanın moralini 0 yapıor
Artık elden bir şey gelmez ...
quote:
Orjinalden alıntı: Action_Boy
quote:
Orjinalden alıntı: trash3r
Ne yapabiliriz saçma sapan konuşma
Forumumuzda GM veya custemor supporttan kimse yok maalesef yardım edemiyor
saçmalama sadece pre alıp ticket yollasam çözüm olurmu onu sordm
ya moda oldu hacklemek nerdeyse size bisi diyim mi bence bir hacker ko nun arsivlerine girip iyi itemleri olanları hacklio ya da aynı isi 1 den fazla hacker yapıo her gun en az 2 tane hack yedim baslıgı acılıo bu gidisle dh de ko oynayan herkes hacklenmis olur 1 seneye
hayırlı olsun bence oyunu bırak direk banada böle oldu ve direk bıraktım çok güzel bişey bence
Geçmiş Olsun Kardeş.
nasıl hackleniyonuz anlamıyom bir char nasıl hacklenir
gecmiş olsun
Gecmıs olsun ne dıyeyım. Benıde hacklamıslardı ARESDE olsan bısıler yapardık ...
selam dostum nıkın soyulmus gerçekten üzücü bi olay ama sende ve herkes bılıoda bu oyun bize bi tuzak sana her türlü yemın edebilirim lvl'lim 67 Server Olimpia da oynuom Sayısız Hacker Var Ama istersen sen bu oyunu ßırak zaten Artık benıde sıktı.. şuan 68 lvl Human