Şimdi Ara

Bir CHP'li olarak Erdogan tam bir dahi. Dünyaya gelmiş en iyi lider.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 40 yıldır CHP'ye oy veririm ama benim liderim Erdogan. Adam kendini kanıtladı. Gerek ekonomide, gerek F35 programında gösterdigi dahilik ile, gerek adalet ve özgürlük konularında gösterdigi liderlik ile kendini kanıtladı. Bir CHP'li olarak oyum Reisime. Allah beni öldürsün, tüm ömrümü reise versin inşAllah. (CC)

• Allah beni öldürsün, tüm ömrümü reise versin inşAllah. (CC)

AMİN diyelimde dua ziyan olmasın...

• Suriyeyi zayiat vermeden Türkiye’ye katmasını yazmamışsın bence en önemlisini atlamışsın biz şimdi kendisine ADAM diyoruz gelecek nesiller ATAM diyecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi standartlarabidesi -- 18 Aralık 2024; 18:25:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kapatıyoruz

Patron çıldırdı

Herşeye 60% indirim

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

• standartlarabidesi S kullanıcısına yanıt

Çok dogru hocam. Benim ATAM ve REİSİM Erdogan'dır. Bunu fanatik bir chpli olarak söylüyorum hem de. Erdogan öl desin ölürüm.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • böyle lider yüz yılda bir gelir o da biz Türklere nasip oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 19 Aralık 2024; 20:45:37 >
  • standartlarabidesi S kullanıcısına yanıt

Bunun sebebi İsrail ve Ukrayna. İsrail İranlı güçlerin( Hizbullah ,hacdi şabi )kolunu kanadını kırdı Ukrayna'da da Rusya rahat değil hatta Rusya topraklarında kendi önemli isimlerini kaybetmeye zayiatlar vermeye başladı

Şimdi HŞT için imkan doğdu bakalım ne yapacaklar ve bizim etkimiz ne kadar olacak ?. Umarım bu tesadüfen oluşan durumu iyi değerlendirir iktidar

• Konuyu gerçek bir aktroll açsaydı çok daha eğlenceli dakikalar geçirebilirdik. Üzdü.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.